Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусна Фокача със Сирене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусна Фокача със Сирене

Вкусна Фокача със Сирене

Разгледай всички 12 избрани предложения за вкусна фокача със сирене в Gotvach.bg.
Фокача със синьо сирене и лукФокача със синьо сирене и лукОтгоре се поръсва с малко зехтин, разпределя се охладения лук, натрошените ядки, нарязаното на дребни кубчета синьо сирене....
Фокача с карамелизиран лук, свежо сирене и пестоФокача с карамелизиран лук, свежо сирене и песто
Намажете всяка кора с песто, поръсете с карамелизираните зеленчуци и морска сол, наредете парченца свежо сирене и изпечете фокачата в загрята фурна...
Фокача със сиренаФокача със сирена
Правят се с палец симетрични вдлъбнатини и в тях се слагат парченца кашкавал и сирене....
Кето фокача с моцарела и крема сиренеКето фокача с моцарела и крема сирене
Към нея се прибавя крема сиренето и заедно се слагат да се разтопят на водна баня или в микровълнова за 2 минути....
Картофена фокача със сушени домати и сиренеКартофена фокача със сушени домати и сирене
Получава се мекичка и ароматна фокача....
ФокачаФокача
В купата сложете маята и я залейте с ½ ч.ч. вода. Оставете така за 5 минути. В друг съд сипете 1 ¾ ч.ч. топла вода, добавете зехтина и разбъркайте...
Кето ФокачаКето Фокача
2
Добавя се натрошено сирене, разтопено масло, готварска сметана....
Фокача МиланезеФокача Миланезе
С помощта на четчица се намазват двете фокачи. Пекат се във фурна, загрята до 200°С, докато се зачервят добре....
Пъстра фокачаПъстра фокача
Поръсете с натрошено сирене, а отгоре подредете фино настърган червен лук, розмарин и парченца чушки....
Римска фокачаРимска фокача
Маята и захарта се разтварят в половин чаша хладка вода. Брашното се пресява, прави се кладенче в средата и се сипват маята, солта, 1 супена лъжица...
Вегетарианска фокачаВегетарианска фокача
Маята се разтваря заедно със захарта и водата. Оставя се встрани за 15 мин., докато шупне. Брашното се размесва с картофеното пюре и кашицата от мая...
Подлютена фокачаПодлютена фокача
Фокачата се "набожда" с пръсти. Гарнира се с резени лук, домати, маслини. Щедро се поръсва със ситно нарязаната люта чушка....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: