Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фокача КласикаИзточник: MasrerChef Bruno Albouze - The Real Deal
Забележка: Една истинска италианска Фокача, която е с изключително крехка коричка....
1
Пъстра фокача
Готовата фокача поръсете със свеж магданоз. Работете така и с втората топка тесто.
Пъстрата фокача е готова....
Гръцка фокача
Готовата фокача извадете върху решетка, а не чиния, защото върху чиния ще се овлажни отдолу....
Римска фокача
Маята и захарта се разтварят в половин чаша хладка вода. Брашното се пресява, прави се кладенче в средата и се сипват маята, солта, 1 супена лъжица...
Подлютена фокача
Фокачата се "набожда" с пръсти. Гарнира се с резени лук, домати, маслини. Щедро се поръсва със ситно нарязаната люта чушка....
Картофена фокачаОставете картофената фокача да втаса за половин час. След това я изпечете в загряна на 190 градуса фурна до готовност....
1
Вегетарианска фокача
Маята се разтваря заедно със захарта и водата. Оставя се встрани за 15 мин., докато шупне. Брашното се размесва с картофеното пюре и кашицата от мая...
Моята безглутенова фокача
Печете фокачата в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност.
Моята безглутенова фокача е много вкусна....
Фокача с риган
Съвсем леко поръсваме фокачата със зехтин отгоре и печем.
Фокачата с риган е готова....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: