Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Римска фокачаМаята и захарта се разтварят в половин чаша хладка вода. Брашното се пресява, прави се кладенче в средата и се сипват маята, солта, 1 супена лъжица...
Картофена фокачаОставете картофената фокача да втаса за половин час. След това я изпечете в загряна на 190 градуса фурна до готовност....
1
Пъстра фокача
Готовата фокача поръсете със свеж магданоз. Работете така и с втората топка тесто.
Пъстрата фокача е готова....
Кето ФокачаНарязва се на парчета кето фокачата и хапваме вкусно и здравословно!
Много е вкусна, опитайте!...
2
Фокача КласикаИзточник: MasrerChef Bruno Albouze - The Real Deal
Забележка: Една истинска италианска Фокача, която е с изключително крехка коричка....
1
Фокача Миланезе
С помощта на четчица се намазват двете фокачи.
Пекат се във фурна, загрята до 200°С, докато се зачервят добре....
Фокача ПроволонеНа повърхността направете дупчици с пръст, без да пробивате тестото, а просто леко да хлътне и така да се придаде типичния вид за фокача....
2
Моята безглутенова фокача
Печете фокачата в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност.
Моята безглутенова фокача е много вкусна....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: