Италианско Меренге

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно италианско меренге в Готвач.бг.
Италиански сладкарски МеренгИталиански сладкарски МеренгРаботи се само миксер. В купата на миксера се изсипват белтъците. Оставят се близо до котлона. В тенджерка се изсипва водата и се прибавя захарта...
Шоколадово МеренгеШоколадово МеренгеЗа за приготвим идеалното меренге, е нужно купата да е абсолютно чиста и суха, белтъците да са добре отделени, без никакъв жълтък в тях....
Крем МеренгКрем МеренгБелтъците се разбиват на твърд сняг. Към тях се прибавя ванилията. Отделно се сварява гъст сироп от захарта и водата, който се прибавя на тънка...
Лека торта с меренгеЛека торта с меренгеСлед това меренгето се минава с домакинска горелка. Да ви е сладко! Леката торта с меренге е чудна!...
Кейк с Меренге кремКейк с Меренге кремНамажете долната част обилно с крема Меренге и сложете отгоре горната част. Сложете за 2 часа в хладилника....
Свеж ягодов меренгСвеж ягодов меренгБелтъчният меренг трябва стане гъст, плътен и с лек блестящ оттенък....
Експресен сладкиш с крем меренгеЕкспресен сладкиш с крем меренгеОтгоре украсете с шприца с крем Меренге: Разтопете на огъня 200 грама кристална захар с 1 кафена чашка вода, докато стане на гъст сироп....
Меренге с шоколадов мус и лешнициМеренге с шоколадов мус и лешнициСлепете две платки от меренгето с крем и поръсете с лешници....
Яйчен крем с меренгЯйчен крем с меренгГотовият меренг се слага в пош и се шприцова върху яйчения крем. Яйчният крем с меренг е готов....
Италианско рулоИталианско рулоЗастелете форма за терин с домакинска хартия. Разкъсайте печените чушки през средата и облепете стените на терина, както и основата. Нарежете...
Италианско МинестронеИталианско МинестронеЧесънът се пресова, а зеленчуците и бекона нарежете. Зеленчуците запържете в 3 с.л. зехтин. Добавете бекон, лук, чесън, розмарин и мащерка и заедно...
Руло от меренге с маскарпоне и ягодиРуло от меренге с маскарпоне и ягодиРазбийте белтъците на сняг, като постепенно добавяте захарта. Накрая добавете ванилията, нишестето и отново разбийте за кратко. Застелете тавата...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 2
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: