Какво да Сготвя Днес на Тиган

Открий всички 36 избрани предложения относно какво да сготвя днес на тиган в Готвач.бг.
Арабски питки на тиган
Арабски питки на тиган
трябва да се получи гладко и еластично. Оформете топчета с големината на орех и разточете всяко на тънка питка. Изпечете питките в сух тиган...
Свински котлети на тиган
Свински котлети на тиган
чубрица, разбърква се добре и заливаме месото за 2-3 часа. Ако бързате, може и за час. Изваждат се и печем в загрят грил тиган от двете страни за...
Мъжка гозба в тиган
Мъжка гозба в тиган
ленти. В тиган се загрява олио, месото се поръсва със сол и черен пипер и запържваме от двете страни до златисто. Добавя се нарязаните лук и...
Пържен боб на тиган
Пържен боб на тиган
Измийте боба и го поставете в тенджера със студена вода. Поставете го на силен огън на заври, 10 минути след като заври изхвърлете водата измийте...
Телешки шол на тиган
Телешки шол на тиган
Нарязваме месото на ивици и го начукваме на много тънко. Чушките нарязваме на ленти. Загряваме олиото в дълбок тиган и запържваме чушките за...
Вкусен калкан на тиган
Вкусен калкан на тиган
топли. Обелете и нарежете сварените картофи на шайби и подправете с оцет, зехтин и сол. Загрейте тиган с незалепващо покритие на силен...
Лесни сиренки на тиган
Лесни сиренки на тиган
. Готовата смес разбъркваме добре. В сгорещен и намазан тиган вземаме малко от сместа изсипваме и печем на умерен огън от двете страни. Така ...
Бързи сърца на тиган
Бързи сърца на тиган
Пилешките сърца се срязват на две и обилно с вода се измиват. В тиган с олио се запържват за кратко, добавя се ситно нарязан лук и чесън...
Гъши Дроб на Тиган
Гъши Дроб на Тиган
зърнеста структура, а по-скоро с такава, подобна на масло. Това са белези, че е пресен и с отлично качество. За да бъде приготвен на тиган не ни е...
Сардини на тиган
Сардини на тиган
Сардините се изчистват от вътрешности. Не отстранявайте главите на рибите. Измийте и отцедете от водата. Нека да са леко подсушени. Посолете...
Артишок, запечен на тиган
Артишок, запечен на тиган
и после да ги подсушите и нарежете. За да ги запечем на тиган, ни е нужно да загреем 2-3 с.л. зехтин на умерен до силен огън - колкото по...
Миди Донакс на тиган
Миди Донакс на тиган
, може и да се подсушат леко и се сипват в тиган, леко намазнен със зехтина и нагорещен на силен огън. Запичат се една минута, като се...

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: