Как да Приготвя Карагьоз

Открий всички 74 авторски предложения относно как да приготвя карагьоз в Готвач.бг.
КарагьозКарагьозСъхранение на карагьоз Карагьозът може да се съхрани чрез осоляване....
Карагьоз татлииКарагьоз татлииПърво се сварява сиропът. В тенджера се слага захарта и водата и се оставя да покъкри за 15 минути. Вдига се от огън и се оставя да изстине. В...
Съвети при готвенето на карагьозСъвети при готвенето на карагьозКарагьоз на фурна Необходими продукти: карагьоз, лимон, сол, черен пипер, копър, чесън и малко девесил....
Супа от карагьозСупа от карагьозЗалейте почистената риба с 5 ч.ч. вода. Сварете я за 20 минути заедно с наситнените лук и магданоз. Добавете олио, черен пипер и сол. Извадете...
Лесен карагьоз на скараЛесен карагьоз на скараЛесният карагьоз на скара се поднася веднага....
Печен карагьоз на фурнаПечен карагьоз на фурнаРибата почистваме от люспите и вътрешностите и измиваме добре. Лимона нарязваме на парченца. Посоляваме със сол и черен пипер самата риба отвън...
Печен на скара карагьозПечен на скара карагьозКарагьозът се разпаря и се почиства на течаща вода. Нарязва се на парчета с желаната от вас големина или се оставя цял....
Карагьоз във фолио на фурнаКарагьоз във фолио на фурнаПочистваме карагьоза, махаме му главата и опашката и го измиваме. Подсущаваме го с кърпа. Посоляваме рибата със сол и черен пипер....
Пържен карагьоз с царевично брашноПържен карагьоз с царевично брашноПочистваме, измиваме и посоляваме рибата. В чиния сипваме царевичното брашно и солта, като разбъркваме добре. Овалваме рибата в брашното....
Пържен карагьоз с магданозен сосПържен карагьоз с магданозен сосПочистете карагьоза от вътрешностите и го оставете да престои за половин час в оцет, сол и черен пипер....
Карагьоз с орехово чеснов сосКарагьоз с орехово чеснов сосПочистете карагьоза от люспите и вътрешностите, посолете, поръсете с черен пипер и го оставете за час в хладилника....
Филе от карагьоз с пармезанФиле от карагьоз с пармезанПочистете карагьоза, отстранете главата и средната кост....

Рейтинг

3.4
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: