Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Агнешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След това в гювеча слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително сме нарязали на кубчета....

Намажете с готовата подправка за агнешко месо. Сложете в гювеча с малко зехтин, малко вода и бялото вино....

Пече се бавно, докато оризът хубаво поеме течността.
При сервиране се поръсва с повечко черен пипер....

Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....

Печете в загрята фурна на 190 градуса до готовност. Извадете, охладете и поднесете.
Агнешкото в гювеч с ориз е много вкусно....

Отгоре се слагат нарязаните на ситно домати, поръсва се с нарязани на ситно копър и магданоз, добавя се чесън и всичко се пече във фурната 20 минути...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: