Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Шилешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чорба с шилешко месо
Шилешкото месо се сварява в подсолена вода /1.5-2 л/ с малко зехтин. В началото се образува пяна, която трябва да се премахне....
Шилешко месо със спанак
Ястието се пече до готовност на зеленчуците и получаване на златиста коричка на месото....
Супа от шилешко месо
Нарежете месото на малки късчета, залейте го с 6 ч.ч. студена вода и варете на тих огън....
Курбан чорба от шилешко месо
Нарязваме шилешкото месо на парчета и го варим на слаб огън (като задължително го отпенваме, докато се вари или след като се свари, го прецедете)....
Късчета от шилешко месо с ориз на фурна
Месото се обезкостява и се нарязва на късчета. Слага се в тава и се посолява леко със сол....
Шилешко задушено
Доматеното пюре се разтваря в малко вода и се добавя към месото.
Пече се още 3-3 1/2 минути при 50%, докато месото стане готово....
Шилешко грил-кебап
Всички останали зеленчуци се режат на големината на месото. Нанизват се шишчета, като се редуват месо и зеленчуци....
Шилешко с картофи
Измиваме месото, нарязваме го на порции (или на кубчета) и то заливаме с 3 ч.ч. топла вода....
Шилешко печено с къри
Гювечът с шилешко се слага в студена фурна и постепенно се загрява до 200 градуса. Запича се около 20 минути....
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: