Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Месо от Диво Прасе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Месото от диво прасе се накисва в студена вода с малко оцет за около седем часа....

от диво прасе, добавя се нарязания лук и морков, останалите подправки и се изсипва в глинен гювеч....

Пече се на 150 градуса 3 часа, защото на дивото месо му е необходимо повече време за приготвяне....

Моето месо е от диво прасе, поради тази причина готвих за 8 часа на функция HI на програма slow cook....

Свинското и дивечовото месо се смилат и се оставят да престоят поне 12 часа....

1

При дивечовото месо много е важна обработката, затова месото трябва да престои в марината....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
54
44
31
21
10
Дай твоята оценка: