Как се Готви Заек

Прегледай всички 34 подбрани съвети относно как се готви заек в Готвач.бг.
Марокански заекМарокански заек
Заекът, нарязан на порции, се запържва в сгорещения зехтин и се вади в плато. В същата мазнина се запържват последователно лукът на полумесеци...
Заек КачиатореЗаек Качиаторе
задушения заек. Сервирайте заека Качиаторе топло със салатка по желание! Да ви е сладко!...
Торта ЗаекТорта Заек
1
. След като бъдат готови, се оставят да изстинат. Единият блат се реже, така че от него да се получат две ушички за заека и панделка...
Шпикован заекШпикован заек
1
поливайте със соса, а ако се изпари течността, долейте още вода. Прехвърлете опечения заек в голяма чиния. Сосът от тавата разбийте с яйцето и киселото мляко и гарнирайте с него шпикования заек при поднасяне....
Заек яхнияЗаек яхния
Нарежете заека на малки порционни парчета, а бекона не тънки филийки. Лукът и магданоза са нарязват на ситно. В подходящ глинен съд, с...
Фарширован заекФарширован заек
сланината, нарязана на дребни парченца и сол на вкус. Каймата се омесва добре. Смъква се кожата на заека. Мекото месо от задните части се...
Пържен заекПържен заек
. След това долейте 1 ч.ч. от маринатата, похлупете плътно и задушавайте заека на умерен огън, като от време на време доливате малко от маринатата...
Подлучен заекПодлучен заек
Заекът се нарязва на порции и се запържва в олиото до златисто, след това се налива малко вода и месото се задушава. Лукът се обелва и...
Заек капамаЗаек капама
смес напълнете заека и го зашийте. Сложете го в глинен гювеч. Полейте го с малко вода, виното и малко олио. Похлупете гювеча и го поставете в студена фурна. Пече се, докато заекът не омекне напълно....
Пълнен заекПълнен заек
4
Вземете цял заек и го почистете. Дробът сложете да се свари, след което го нарежете на парченца. Загрейте олиото и запържете накълцаните лук...
Фалшив заекФалшив заек
2
Омесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал. Оставете да престои за 1 час в хладилник. След...
Задушен заекЗадушен заек
Заекът се изчиства и измива. Отрязва се главата и вратът. Предните крачета и бутчетата се отстраняват. Гръдния кош се разрязва, изплаква се и се...

Рейтинг

3.4
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: