Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Заек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Подготвеният за термична обработка заек се накисва в маринатата, приготвена от оцет, сол, розмарин, черен пипер, мащерка и вода, за 1 час....

Заекът се нарязва на порционни парчета и се запържва до златисто в сгорещена мазнина....

1

Порционирайте заека, който предварително сте почистили.
Овалвайте парчетата в брашно и запържете, докато придобият златист загар....

Всичко се реди в гювечето: ред заек, покриваме равномерно с лук и чесън, 3-4 парчета от гъбите и бекон и повтаряме, докато продуктите свършат, като...

Варете, като разбърквате от време на време докато сместа не се редуцира с 1/3.
Нарежете заека на порционни парчета....

1
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
52
44
31
23
10
Дай твоята оценка: