Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Качамак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Качамак с каймаПържим, докато каймата стане добре запържена и се образува леко хрупкава коричка. Разпределяме още топлия качамак в чиния....
Качамак с пръжки
Варете качамака, докато се сгъсти, и започне да прави пътеки при разбъркване и да се отделя от съда....
Качамак с маслоВъв вряща и подсолена вода /около 1/2 л/, добавете качамака на тъка струйка при непрекъснато бъркане....
9
Качамак с яйца
След това намаляваме котлона и пак бъркаме, докато се сгъсти, нo не прекалено много. Взимаме си тава и в нея изсипваме готовия качамак....
Качамак с гъби
Качамакът се изсипва във форма за печене, а върху него се разстилат гъбите, пармезанът и магданозът, като се поръсва с останалото масло....
Качамак за бебеКачамакът за бебе се сервира топъл на бебчо. Подходящ е както за закуска, така и за обяд на бебето....
1
Качамак на фурна
Фурната се загрява предварително на 200 градуса. Качамакът се обръща на плот и се реже на едри парчета....
Качамак на скараВари се, докато царевичната каша се втвърди и започне да се отделя от стените на съда. Изсипва се в тава на пласт с дебелина 3 - 4 см....
4
Качамак по панагюрски
От царевичния грис се сварява качамак и се разбърква с масло. Разпределя се като канапе върху чиниите....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: