Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек в тиква
Шпикованият заек, нарязаният наедро лук, празът, беконът, предварително пасираните домати, виното, арпаджика и останалият чесън се поставят в тенджера...
Заек в гърнеОставете да се охлади и накиснете заека в нея за 1 денонощие, като се обръща на няколко пъти....
Пиян заек в гювеч
Печеният заек се сервира с отлежало червено вино:) Да ви е сладко!
Пияният заек в гювеч е готов....
Задушен заек с боровинки
Портокаловата кора се сварява и се нарязва на тънки ивици, след което се добавя към готовия сос.
Задушеният заек с боровинки е готов....
Шпикован заек с беконСложете шпикования заек и долейте вода, покрийте с фолио и сложете да се пече в умерена фурна....
2
Задушен заек в тиква
Накисваме заека в студена вода с оцет и го оставяме да престои така 24 часа.
След това го нарязваме на порции и го обезкостяваме....
Пълнен заек с оризСложете заека в подходяща тава, направете марината от подправките и олиото и намажете заека от всички страни....
3
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
52
44
31
23
10
Дай твоята оценка: