Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Качамак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

9

Пържим, докато каймата стане добре запържена и се образува леко хрупкава коричка. Разпределяме още топлия качамак в чиния....

Варете качамака, докато се сгъсти, и започне да прави пътеки при разбъркване и да се отделя от съда....

Качамакът се изсипва във форма за печене, а върху него се разстилат гъбите, пармезанът и магданозът, като се поръсва с останалото масло....

След това намаляваме котлона и пак бъркаме, докато се сгъсти, нo не прекалено много. Взимаме си тава и в нея изсипваме готовия качамак....

Отстранете качамака от котлона и изсипете в тавичка. Загладете и залейте с разтопеното останало масло....

Фурната се загрява предварително на 200 градуса. Качамакът се обръща на плот и се реже на едри парчета....

Приготвя се с месо - с пръжки има различни варианти, аз ви представям днес качамак по златоградски....

1

4
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: