Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Шоколадов Топинг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

шоколадов кекс;
Вижте също как се прави шоколадова глазура, шоколадов ганаш и шоколадови капки за торти и сладкиши....

Залейте с шоколадовия топинг, който се прави, като разтопите шоколада заедно със захарта, олиото и млякото....

Поръсете с орехите и оставете шоколадът да стегне, след което може да поднесете еклерите с бял крем и шоколадов топинг....

Разбърква се добре, добавят му се ядки или плодове (въпрос на вкус) и се пече до готовност в умерена фурна....

При сервиране всяко парче покрих с веган шоколадов топинг.
Ами... Супер вкусно!...

Не е задължително да купувате шоколадов топинг от магазина....

Варете и махайте пяната, След около половин час свалете готовия топинг от котлона и насипете в стъклени бурканчета....

Готовият топинг от мента се прехвърля в бутилка и се съхранява в хладилник без стерилизация....

Щом всичко се хомогенизира, снемете от котлона. Оставете топинга да се охлади и го поднесете към сладолед....

Вижте също как да си направите шоколадови капки и захарни пръчици за вашите сладкиши....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: