Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Агнешка Плешка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

5

Разбъркваме и с тази смес пълним плешката.
Отвора зашиваме с конец.
Слагаме плешката в тавичка и я поливаме с олиото и гореща вода....

1

Поръсва се със сол и черен пипер и се разбърква. С тази смес се пълни плешката между ребрата и месото....

1

Оставям плънката да се охлади.Обезкостявам плешката - за да се получи джоб, в който ще сложа плънката....

Почистено от ципи и измито месо се нарязва на порции. Изсипва се олиото в съда, в който ще се готви ястието, и се запържва отвсякъде....

Оттегля се от огъня, добавят се пиперките и се разбърква.
Внимателно се отделя месото от ребрата, така че да се получи джоб....

След като минат 60 мин, обръщаме плешката, за да се изпече и от другата страна....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
52
41
32
21
10
Дай твоята оценка: