Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кафе на Джезве
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Изсипете кафето в подходящо джезве за варене на кафе, изсипете половината вода със стайна температура.
2....


Други видове кафемашини, както и кафето на джезве са малко по-ангажиращи, но след като овладеете технологията, няма да ви отнема почти никакво време...

В подходяща чаша наливаме първо ликьора, после захарния сироп и накрая кафето.
Преди да поднесем разбъркваме добре....

3

Сварете кафето с нужното количество вода, но без да подслаждате. Ако сте го варили в джезве, прецедете....

Кафето се оставя да се охлади половин час в хладилника.
Добавят се захарта, бадемите и ромът и всичко се разбива в блендер....

Варете около 5 минути, отстранете от огъня и прибавете кафето. Разбъркайте много добре. След това оставете сместа да се охлади....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
54
42
31
22
10
Дай твоята оценка: