Китайска Панировка

Прегледай всички 4 кулинарни идеи относно китайска панировка в Готвач.бг.
Как се прави китайска панировка?
Как се прави китайска панировка?
Китайската панировка се нарича темпура и е готварска техника, идваща от Япония. С нея се пържат морски дарове, зеленчуци или риба. Тази...
Панировка Патафри
Панировка Патафри
3
Брашното се пресява в подходящ съд. В средата му се прави малко кладенче, в което се изсипват яйцата и малко от олиото. Разбийте продуктите, като...
Китайска питка
Китайска питка
Затопляме водата и прибавяме захарта и маята. Изчакваме малко да се надигне и прибавяме и солта. Пресяваме си брашното и правим кладенче, в...
Видове Панировки
Видове Панировки
2
, изпържва се, но заради панировката, която го предпазва, остава с всичките си сокове. Съществуват много видове панировки, които са...

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: