Пържено свинско месо в буркани

Пържено свинско месо в буркани

0

Хубаво е месото да е от домашно прасе, вкусът е различен. Но който няма, може да приготви рецептата от купено месо. Нарежете месото на...

1

Консервиране на Сурово Свинско Месо в Буркани

Разгледай всички 12 подбрани съвети за консервиране на сурово свинско месо в буркани в Готвач.бг.
Печено свинско месо и ребра в буркани

Печено свинско месо и ребра в буркани

в буркани, но не претъпкани и 1 пръст под ръба на бурканите. Налейте но малко от сока и мазнината им, във всеки буркан (примерно 4-5 с.л...

Свинско в буркани

Свинско в буркани

24 часа, за да се отцеди добре кръвта. Наредете месото в буркани, сложете капачките и варете поне 2 часа. Съхранявайте на тъмно и хладно място....

Съвети за консервиране на месо в буркани

Съвети за консервиране на месо в буркани

2

самите буркани е добре да бъдат увити в хартия, за да не прониква светлина в тях; - При консервирането на месо в буркани добавянето на сол е...

Свинска пача в буркани

Свинска пача в буркани

. Всичкото месо се обезкостява от костите и нарязва. На дъното на всеки буркан се слага по 3-4 зърна черен пипер и се сипва от месото, като не се...

Свинска Глава в Буркани

Свинска Глава в Буркани

пада от коста и изключете. Извадете и обезкостете, нарежете по големите парчета. В буркани напълнете от месото от главите, като...

Домашно консервирано свинско месо

Домашно консервирано свинско месо

Затваряне на свинско месо в буркани е често срещата практика у нас. За целта ви трябва прясно месо от току-що заклано прасе. Месото, в...

Свинска домашна саздърма в буркани

Свинска домашна саздърма в буркани

пипер, разбъркайте. Напълнете измитите и подсушени буркани с готовата саздърма 1 пръст под ръба на самия буркан. Затворете бурканите с капачки, но...

Селска доматена яхния с праз и свинско месо от буркан

Селска доматена яхния с праз и свинско месо от буркан

добавете месото от буркана и ако е нужно, посолете (имайте предвид, че доматите и месото са посолени преди стерилизация). Разбъркайте и след като заври, премахнете от огъня....

Консервирана манджа в буркани

Консервирана манджа в буркани

1

. Всичко се вари, докато се сгъсти, и се сваля от котлона. Овкусява се с черния пипер, солта и нарязания на ситно магданоз и се оставя да изстине. Пълни се в буркани и се стерилизира 30 минути....

Консервирана царевица в буркани

Консервирана царевица в буркани

варят 5 минути. Отцеждат се и се пълнят в буркани. Пълни се 1 пръст под ръбчето на буркана. Добавя се сол на вкус и бурканът се залива с вода...

Сурова Шипка в буркани

Сурова Шипка в буркани

2

чушките и капачката, така че да не се издигат нагоре и да държи здрава туршията. Затваряме здраво с капачка и оставяме буркана на тъмно. Туршията не се изварява. Готова е за консумация след около месец....

3.6
Общо 5 гласували
5 0
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: