gotvach.bg»Избрани Колекции»Конфитюр в Хлебопекарна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Конфитюр в Хлебопекарна

Открий всички 12 подбрани съвети за конфитюр в хлебопекарна в Готвач.бг.
Конфитюр от кайсии в хлебопекарнаКонфитюр от кайсии в хлебопекарнаКонфитюрът от кайсии в хлебопекарна е готов....
Конфитюр от Ябълки в ХлебопекарнаКонфитюр от Ябълки в ХлебопекарнаСлагат се в кошницата на хлебопекарната заедно със захарта (може да се ползва желираща захар). Пуска се програма за сладко....
Конфитюр от сини сливи в хлебопекарнаКонфитюр от сини сливи в хлебопекарнаКонфитюрът от сини сливи в хлебопекарна е готов....
Козунак със сладко в хлебопекарнаКозунак със сладко в хлебопекарнаКозунакът със сладко в хлебопекарна е готов....
Сладко от дюли в хлебопекарнаСладко от дюли в хлебопекарнаОбръщаме с капачката надолу сладкото от дюли в хлебопекарна....
Сладко от Ягоди в ХлебопекарнаСладко от Ягоди в ХлебопекарнаПоставяме ги в хлебопекарната, като поставяме и останалите съставки. Включваме уреда нагласен на 70 минути, затваряме капака и оставяме....
Сладко от Портокали в ХлебопекарнаСладко от Портокали в Хлебопекарна
С цитруспреса изцеждаме сока на плодовете и го сипваме в тавичката на хлебопекарната. Добавяме и корите, захарта, куркумата и канелата....
Сладко руло с конфитюр и орехиСладко руло с конфитюр и орехиВнимателно отвиваме и намазваме с предварително разбъркания конфитюр с ядките, отново навиваме на стегнато руло....
Конфитюр асортиКонфитюр асортиМалко преди да е готов конфитюрът, прибавяме лимонената киселина. Насипваме в сухи буркани....
Малинов конфитюрМалинов конфитюрНасипете малиновия конфитюр в сухи бурканчета и стерилизирайте (за по-сигурно) за 5 минути....
Кекс в хлебопекарнаКекс в хлебопекарнаСлед звуковия сигнал по желание може да добавите орехи, локум, конфитюр, шоколад и др. според вкуса. Кексът в хлебопекарна е готов....
Панетоне в хлебопекарнаПанетоне в хлебопекарнаЩом нашият сладкиш панетоне в хлебопекарна се зачерви отгоре, се покрива с алуминиево фолио и печенето продължава до готовност....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: