Конфитюр в Хлебопекарна

Открий всички 12 подбрани съвети за конфитюр в хлебопекарна в Готвач.бг.
Конфитюр от Ябълки в ХлебопекарнаКонфитюр от Ябълки в Хлебопекарна
кошницата на хлебопекарната заедно със захарта (може да се ползва желираща захар). Пуска се програма за сладко. Излиза около 1 кг....
Конфитюр от кайсии в хлебопекарнаКонфитюр от кайсии в хлебопекарна
киселина. Поставяме съда в хлебопекарната и пускаме програмата за конфитюр/мармалад. След като свърши програмата, пълним сместа в сухи...
Сладко от Ягоди в ХлебопекарнаСладко от Ягоди в Хлебопекарна
на две. Поставяме ги в хлебопекарната, като поставяме и останалите съставки. Включваме уреда нагласен на 70 минути, затваряме капака и...
Сладко от Портокали в ХлебопекарнаСладко от Портокали в Хлебопекарна
програма с месене и изпичане, която е поне 2 часа. Готовото сладко сипваме, още докато е горещо, в бурканчета и затваряме плътно....
Конфитюр от сини сливи в хлебопекарнаКонфитюр от сини сливи в хлебопекарна
2
да работи на програма направа на сладко (Jam), а тя е 90 минути. След като изтекат минутите, вадим конфитюра, изглежда леко рядък, но когато...
Козунак със сладко в хлебопекарнаКозунак със сладко в хлебопекарна
1
мога да го оформя и да сложа сладкото. Работи се бързичко, за да не изстине тестото. При изключване на моята хлебопекарна, а предполагам, че...
Сладко руло с конфитюр и орехиСладко руло с конфитюр и орехи
, отлепяме хартията и навиваме на руло, оставяме да почине за 5-10 минути. Внимателно отвиваме и намазваме с предварително разбъркания конфитюр с ядките, отново навиваме на стегнато руло....
Малинов конфитюрМалинов конфитюр
ароматния конфитюр за палачинки, мекички, бухтички, сладкиши, сладоледи, заливка за цедено кисело мляко, кремчета или просто ще го хапвате върху филийка с масло - изборът е ваш. Да ви е сладко!...
Конфитюр асортиКонфитюр асорти
топъл сироп заливаме плодовете и варим на умерена температура. Малко преди да е готов конфитюрът, прибавяме лимонената киселина. Насипваме в сухи буркани....
Памучна питка в хлебопекарнаПамучна питка в хлебопекарна
втаса за 30 мин. После вадя памук погачата, за да намажа с жълтъка и поръся със сусам. Пускам фурната на 160°C и пека памучна питка в хлебопекарна до желания от мен загар....
Панетоне в хлебопекарнаПанетоне в хлебопекарна
сладко тесто. Останалото брашно се слага на части. Трябва да се получи тесто по-меко от обичайното за класически козунак, бъркалките трябва да...
Пърленки в хлебопекарнаПърленки в хлебопекарна
. Разбъркайте добре. Мажете веднага всяка готова от пърленките в хлебопекарна от двете страни веднага, след като извадите....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: