Gotvach.bg»Избрани Колекции»Конфитюр от Вишни
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конфитюр от Вишни

Конфитюр от Вишни

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за конфитюр от вишни в Gotvach.bg.
Конфитюр от вишни и пъпешКонфитюр от вишни и пъпешГотовия конфитюр разлейте веднага в чисти буркани с винтова капачка и плътно ги затворете....
Вишни с марсалаВишни с марсала
Сипете сиропа върху вишните и ги оставете да се охладят за поне 1 час. Разбийте сметаната и сервирайте всяка порция вишни със сметана....
Вишни в собствен сокВишни в собствен сок
Подредете вишните в буркани до 1 см под ръба, като леко ги притискате. Между вишните ръсете по малко захар. Долейте изтеклия сок по равно....
Чийзкейк с вишни и канелаЧийзкейк с вишни и канела
След това се вадят вишните и се подреждат върху кейка. Поливат се със сварения сироп и десертът се връща на хладно....
Чийзкейк с вишни в чашкиЧийзкейк с вишни в чашки
Чийзкейк с вишни в чашки е готов за сервиране след охлаждане в хладилник....
Баклава с вишни и бисквитиБаклава с вишни и бисквити
На третата повтаряте и вместо вишни слагате от натрошените бисквити....
Компот от вишни с медКомпот от вишни с мед
След като изстинат, съхранявайте компота от вишни с мед на тъмно и хладно място....
Сладкиш с вишни и какаоСладкиш с вишни и какао
3
Накрая поръсете по желание с пудра захар и украсете плодовия сладкиш с още вишни от сладкото. Сладкишът с вишни и какао е готов....
Сладко от вишни с канелаСладко от вишни с канела
Пасирайте вишните на ръка, поръсете със захарта и оставете за няколко часа да престоят, за пуснат сока....
Сладко от вишни с шоколадСладко от вишни с шоколад
Изсипете вишневото пюре в по-дълбока тенджера с двойно дъно, смесете с фикс конфитюр за сладко....
Сладкиш с вишни и ромСладкиш с вишни и ром
2
Вишните отцедете от отделилия се сок и ги оваляйте с галета, за да се обере излишната влажност. Разпределете вишните върху сладкиша....
Сладкиш с вишни и оризСладкиш с вишни и ориз
1
Украсяваме с вишни и поръсваме с канела....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
50
45
31
21
10
Дай твоята оценка: