Конфитюр от Дюли

Прегледай всички 15 кулинарни идеи за конфитюр от дюли в Готвач.бг.
Конфитюр от дюли
Конфитюр от дюли
5
лимонтозуто и листата индрище. Разбърква се добре и се оттегля от котлона. Конфитюрът се разпределя в сухи бурканчета, затварят се с капачки и се ...
Конфитюр от дюли на резенчета
Конфитюр от дюли на резенчета
сваля от огъня. С решетъчна лъжица се разпределят кубчетата дюли по бурканите и се заливат със сиропа....
Конфитюр с дюли и грозде
Конфитюр с дюли и грозде
, разбърквайте още 5 минути и свалете от котлона. Разпределете конфитюра в бурканчета докато е още топъл, опънете целофан на гърлата им и затворете с ...
Кростата с мармалад от сини сливи и конфитюр от дюли
Кростата с мармалад от сини сливи и конфитюр от дюли
2
кростатата с мармалад от сини сливи и конфитюр от дюли на решетка и поръсете по краищата с пудра захар. Да ви е сладко!...
Бутерки-звездички с конфитюр от дюли и сливи
Бутерки-звездички с конфитюр от дюли и сливи
правоъгълници. Половината от тях изрежете с формичка звезда. Сложете от конфитюра по една лъжичка на всяко неотрязано квадратче. Покрийте с...
Захаросани Дюли
Захаросани Дюли
Измиваме и почистваме дюлите. Нарязваме ги на кубчета. Сипваме водата и захарта на котлона и кипваме. Добавяме и лимоновия сок и варим...
Кисели дюли
Кисели дюли
Избират се средно големи дюли, така че да могат да влязат в трилитров буркан цели. Измиват се и дупчат с нож на няколко места. Редят се в...
Карамелизирани дюли
Карамелизирани дюли
подреждаме в тавичка. Поръсваме с подправките. Последната дюля се нарязва на малки кубчета, смесва се със семената на другите дюли, ...
Печени дюли
Печени дюли
1
Почистете дюлите и ги нарежете на парчета. Почистените и нарязани дюли слагайте във вода с малко лимонов сок, за да не почерняват. Във ...
Малинов конфитюр
Малинов конфитюр
не се разтече - готово е! Насипете малиновия конфитюр в сухи бурканчета и стерилизирайте (за по-сигурно) за 5 минути. Дали ще използвате...
Конфитюр асорти
Конфитюр асорти
топъл сироп заливаме плодовете и варим на умерена температура. Малко преди да е готов конфитюрът, прибавяме лимонената киселина. Насипваме в сухи ...
Поширани дюли
Поширани дюли
трябва да изври, да се сгъсти, а дюлите да омекнат. Пошираните дюли придобиват невероятен кехлибарен цвят и аромат!...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: