Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крем от Грис и Мляко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

4
Грис
13

Трябва да се има в предвид, че когато изстине, кремът от грис се сгъстява още повече....

Грисът се изпича в тиган до златист загар. Към него се прибавят прясното мляко, малко по малко захарта, като непрекъснато се бърка....

1

Печем на водна баня крем карамел с мляко и сметана, като водата трябва да е на 1/3 на купичките за 40 минути на 180°C....

5

След това малко по малко я прибавяме към сместа от киселото мляко и конфитюра и разбъркваме добре млечния крем....

Сиренето, грисът, яйцата и магданозът се смесват. Кипва се бульонът и постепенно му се добавя от сместа с гриса, като се бърка непрекъснато....

1
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: