Gotvach.bg»Избрани Колекции»Къпана Турска Баница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

12


Ако обичате запръжките, може да направите такава и да залеете баницата с нея....

Първо приготвяме плънката. Предварително свареното месо го накъсваме на малки късчета, нарязваме на ситно лука и го слагаме да се задуши с малко олио...

Печете сладка турска баница с локум на 180 °C за около 25 минути или приятен загар. След изпичане залейте със студения сироп....

Тавата, в която ще печем баницата, намазвам с олио. Взимам 2 листа и потапям в тавата с вода, слагам в тавата за баница....

2

След това обръщаме внимателно и печем още толкова бързата турска баница на тиган....

Сервирайте баницата топла, но не гореща.
Турска баница с кайма и праз ще се хареса на всеки любител на бюреците....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: