Лапад Яхния

Разгледай всички 12 избрани предложения за лапад яхния в Готвач.бг.
Агнешка Яхния с Лапад
Агнешка Яхния с Лапад
, похлупено с капак. Малко преди готовност се прибавя почистеният от жилки и нарязан лапад. Готвенето продължава още 15 минути, след което се...
Пиле яхния с лапад
Пиле яхния с лапад
нарязан лапад. Добавете червеният пипер и доматеният концентрат. Сложете пилешкото месо /може да го обезкостите/. Разбъркайте и гответе около...
Картофена яхния с лапад
Картофена яхния с лапад
зеленчуците. Долейте още вода /в зависимост как желаете да стане ястието - по гъсто или течно/. Най-накрая при полуготовност на зеленчуците прибавете ...
Яхния с лапад
Яхния с лапад
Почистете и накълцайте лапада. Разтопете маслото в тенджера, сложете лапада, след това киселото мляко, водата, яйцата и 3 равни лъжици брашно...
Лапад яхния с кисело мляко
Лапад яхния с кисело мляко
През зимата може да използвате замразен лапад съхранен, като се бланшира в гореща вода, отцежда се от нея и се нарязва на ситно. В горещото...
Пролетна яхния с лапад и маслини
Пролетна яхния с лапад и маслини
Лападът се измива и се почиства от дебелите жилки. Лукът се измива и нарязва на едро. Задушава се с малко олио и се прибавя лапада. Наливат...
Яхния с лапад, ориз и кюфтенца
Яхния с лапад, ориз и кюфтенца
3
нужно се добавя още малко/ задушаваме ситно нарязан, почистен лук. Лападът се почиства и бланшира за 3 минути, отцежда се добре. Нарязан се...
Яхния от лапад с печено заешко
Яхния от лапад с печено заешко
и тях към ястието. Гответе още 10 минути на слаб котлон. Правила съм такава яхния и друго печено месо. Вкуса винаги е много добър. Бързо, лесно и ...
Пролетна яхния с лапад и телешко
Пролетна яхния с лапад и телешко
лапада и пресния лук. В тенджера сложете олиото, нарязаните лук и лапад. Задушете зеленчуците за кратко с малко вода. Когато водата се...
Яхния от телешко месо с лапад и доматено пюре
Яхния от телешко месо с лапад и доматено пюре
жилките лапада и го бланшираме. Отцеждаме от водата и нарязваме ситно. Картофите белим и нарязваме на кубчета. Прибавяме към врящото ястие...
Пържен лапад
Пържен лапад
Накълцайте лука и нарежете лапада. Загрейте олиото и запържете първо лука, след което добавете лапада и бъркайте за около 5-10 минути...
Полят лапад
Полят лапад
4
градуса. Извадете и оставете да се охлади. Смесете киселото мляко с чесъна и щипка сол и покрийте готовия лапад. В олио запържете за секунди...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 1
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: