Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Уникално вкусна селска яхния с лапад и нахут, само опитайте - ще си оближете пръстите!...

Правила съм такава яхния и друго печено месо. Вкуса винаги е много добър. Бързо, лесно и вкусно....

Прибавяме към врящото ястие лапада и картофите заедно с листа пресен джоджен....

1

Обелете патладжаните, нарежете ги на кубчета, посолете и ги оставете да се отцедят от горчивината си. Изплакнете ги и сложете да се изпържат в сгорещено...

Оставете яхнията да ври на слаб огън около 30-40 минути.
Поръсете я със ситно нарязан магданоз и по желание сервирайте с филийки лимон....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
51
44
32
21
10
Дай твоята оценка: