Луканка от Конско Месо

Открий всички 74 избрани предложения относно луканка от конско месо в Готвач.бг.
Конска луканка - диетичният деликатесКонска луканка - диетичният деликатесСъщо както магарешкото месо и конското е доста сухо, както вече споменахме без мазнини....
Конска луканкаКонска луканкаИзлизат 25-30 бр. конска луканка....
Как се готви конско месоКак се готви конско месоКонското месо е постно, чисто месо, което снабдява организма с полезни вещества....
Откриха и кайма с конско месоОткриха и кайма с конско месо на петричкия производител Мес-Ко – 4% вложено конско месо....
Без конско месо в колбасите, засега!Без конско месо в колбасите, засега!Първите резултати, които бяха изпратени за изследване в началото на този месец показаха, че има вложено конско месо при производството на четири ...
Мариноване и готвене на конско месоМариноване и готвене на конско месоКонското месо може да се приготви под различна форма – на пържоли, кайма за кюфтета, луканки....
Нов скандал с конско месо във ФранцияНов скандал с конско месо във ФранцияСпоред резултатите 0.6% от тестваното конско месо съдържа следи от лекарството....
Откриха конско месо в бг наденица във ВеликобританияОткриха конско месо в бг наденица във ВеликобританияПрипомняме, че заради скандала с конско месо от началото на 2013 във Великобритания вземат все по-сериозни мерки срещу пробутването на конско месо...
Откриха и саздърма с конско месо у насОткриха и саздърма с конско месо у насналичие на конско, вместо телешко месо....
Арестуваха 66 души за незаконна търговия с конско месоАрестуваха 66 души за незаконна търговия с конско месоОт Европейската полицейска служба Европол са задържали 66 души във връзка с продажбата на конско месо, което е неподходящо за консумация от хора....
Суджук от конско месоСуджук от конско месоМесото се оставя под лек наклон на хладно място без слънчева светлина да престои за 48 часа. Добавя се и селитра, за да не потъмнява месото....
Луканка с дивечово месоЛуканка с дивечово месоМесото се нарязва на парчета и се овкусява с посочените подправки. Оставя се да преседи с тях едно денонощие. И след това се смила на кайма....

Рейтинг

3.4
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: