Gotvach.bg»Избрани Колекции»Конско Месо на Пържоли
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конско Месо на Пържоли

Конско Месо на Пържоли

Прегледай всички 12 подбрани съвети за конско месо на пържоли в Gotvach.bg.
Сочни пържоли от конско месоСочни пържоли от конско месоПържолите от конско месо се поднасят с прясна салата, като се почистват от парчетата лук (те се използват само за овкусяване)....
Суджук от конско месоСуджук от конско месо
2
Накълцайте ситно със сатър конското със сланината или го смелете веднъж - по желание. Сложете го в голяма тава или направо на плота и го поръсете...
Кюфтета от конско месо на скараКюфтета от конско месо на скара
Кюфтетата от конско месо на скара са готови....
Кюфтета с конско месо на фурнаКюфтета с конско месо на фурна
Кюфтетата с конско месо на фурна са много вкусни....
Конско месо със зеленчуци в йенаКонско месо със зеленчуци в йена
Месото почистете от жили и нарежете на парчета с дебелина от около 1 см. Сложете го в голяма тава и наръсете с подправките (от всички без канелата...
Яхния от конско месо с картофиЯхния от конско месо с картофи
Яхнията от конско месо с картофи е готова!...
Печено конско месо с ароматни подправкиПечено конско месо с ароматни подправки
1
Печеното конско месо с ароматни подправки се поднася топло....
Пържоли от говеждо месо със зеленчуциПържоли от говеждо месо със зеленчуци
Начукваме пържолите добре и ги изпържваме леко от двете страни. Изваждаме ги и ги намазваме с горчицата....
Пържени кюфтенца от конско и свинско месоПържени кюфтенца от конско и свинско месо
Пържените кюфтенца от конско и свинско месо се поднасят с гарнитура по избор....
Домашен суджук от конско и свинско месоДомашен суджук от конско и свинско месо
Смилайте месото, като редувате равни количества свинско и конско месо....
Задушени пържоли от говеждо месо по БолярскиЗадушени пържоли от говеждо месо по Болярски
Всяка пържола я изпържваме от двете страни до готовност и я намазваме с горчица....
Пилешки пържоли от бяло месо на скараПилешки пържоли от бяло месо на скара
Бялото пилешко месо се срязва през средата на две пържолки или се оставя цяло разтворено като пеперуда....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: