Лучник по Врачански

Прегледай всички 16 авторски предложения относно лучник по врачански в Готвач.бг.
Лучник по врачански
Лучник по врачански
5
игла и намажете с малко олио отгоре. Лучникът се пече в загряна фурна на 180 градуса, като се увеличава до 210 градуса до готовност....
Лучник
Лучник
4
формата на охлюв. Лучникът се пече в умерена фурна около 30 минути. Поднася се топъл с кисело мляко....
Врачанска милинка
Врачанска милинка
Меси се тесто от пресятото брашното, млякото, разтворената мая, 1 яйце и натрошеното сирене. Оставя се за 20 минути в хладилник да отпочине...
Врачанска салата
Врачанска салата
2
Измийте и почистете доматите, след което нарежете на филийки. Счукайте чесъна с малко сол и го смесете със зехтина и нарязания на дребно...
Шарен лучник
Шарен лучник
1
поставя и втората кора. Краищата на долната кора се завиват към горната. Лучникът се оставя отново да втаса. Преди да се сложи във фурната, се...
Пиле лучник
Пиле лучник
. Притиснете леко краищата. Намажете пилето лучник с мазнина и сложете да се изпече в средно силна фурна. Поднесете ястието със салата по избор....
Перфектния Лучник
Перфектния Лучник
. Лучникът се оставя за 10 минути и се пече на 180 градуса за 20-25 минути. Това буквално е перфектният лучник!...
Селски лучник
Селски лучник
. Готовият лучник се оставя за около 15 минути. Отгоре лучника се помазва с един жълтък и малко олио. След това се пече в загрята на 180 ...
Домашен лучник
Домашен лучник
1
Размиваме маята в хладката вода, прибавяме солта и захарта и разбъркваме. Прибавяме останалите продукти и замесваме средно меко тесто, което...
Уникален лучник
Уникален лучник
вторият тестен кръг. Той се завива със стърчащите краища на долната кора. Така сглобения лучник се слага в загрята на 50 градуса фурна да втаса ...
Сирене по Врачански
Сирене по Врачански
24
градуса (без вентилатор). Гювечетата се слагат в студена фурна, защото ако се сложат в загрята ще се спукат! Сиренето по Врачански се пече 15...
Пилешка каша по врачански
Пилешка каша по врачански
Месото измиваме добре, поставяме го в тенджера, заливаме го с литър и триста грама студена вода. Към водата добавяме и 1 ч.л сол. Оставяме...

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка: