Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Лучник с Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Намажете една тава с олио и сложете лучника в нея.
По желание може да намажете лучника-руло с разбито яйце....

Лучникът се оставя за 10 минути и се пече на 180 градуса за 20-25 минути.
Това буквално е перфектният лучник!...

Накрая лучникът се поръсва с кашкавал и се запича за ще 5 мин.
Готовият сгънат лучник се завива с чиста кърпа и се оставя да почине....

След като се изпече лютият лучник, се поръсва със студена вода и се покрива с кърпа. Реже се след като изстине....

Печем лучника в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40 минути.
Хрупкавият лучник е готов....

Когато извадим разкошния лучник от фурната, веднага го намазваме с краве масло.
P.S: По желание може да добавите в плънката кайма....

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
43
33
20
10
Дай твоята оценка: