Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен Лучник с Гъби

Вкусен Лучник с Гъби

Прегледай всички 23 подбрани съвети относно вкусен лучник с гъби в Gotvach.bg.
Перфектния ЛучникПерфектния ЛучникЛучникът се оставя за 10 минути и се пече на 180 градуса за 20-25 минути. Това буквално е перфектният лучник!...
Лучник със сиренеЛучник със сирене
Вижте и как се прави перфектен селски зелник или опитай и другите ни предложения за лучник....
Лучник със свинскоЛучник със свинско
Печете лучника в загрята фурна на 180 градуса около 30 минути. Лучникът със свинско е много вкусен....
Лучник по ДобруджанскиЛучник по Добруджански
3
В тенджерка с олио задушаваме нарязания на полумесеци лук и чесъна. Преди да е напълно готов прибавяме и нарязаните пиперки. Задушаваме до готовност...
Лучник с пилеЛучник с пиле
2
Така приготвеният лучник се намазва с мазнина и се пече в средно силна фурна до апетитен загар на тестото....
Лучник по северняшкиЛучник по северняшки
4
Разточват се от тестото две кори, едната малко по-голяма. Тя се слага отдолу в намазнена тава, като краищата й трябва да излязат извън тавата....
Лучник по врачанскиЛучник по врачански
5
Лучникът се пече в загряна фурна на 180 градуса, като се увеличава до 210 градуса до готовност....
Лучник по селскиЛучник по селски
Резултатът е много, много, сочен лучник. Да ви е вкусно! P.S. Консумира се изстинал :)...
Постен Селски ЛучникПостен Селски Лучник
1
Пресейте брашното. Добавете в него маята. Прибавят се яйцето, шарената сол, готварската сол, захарта, олиото, киселото мляко и 150 мл хладка вода....
Лучник с празЛучник с праз
Замесва се тестото: Брашното се пресява и се прави кладенче. В кладенчето слагаме солта, яйцата и маята. Киселото мляко го разреждаме с 100 мл...
Лучник на бабаЛучник на баба
Всичките тези продукти се запържват в тиган до получаване на сребрист цвят. Тестото се разделя на две части и се правят два блата. В тавичка...
Пухкав вит лучникПухкав вит лучник
Готовия пухкав вит лучник напръсквам с вода и покривам с кърпа....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
53
43
33
20
10
Дай твоята оценка: