Мариновани Калмари на Скара

Мариновани Калмари на Скара

0

Калмара заедно с пипалата се почиства добре от ципите и наподобяващите пластмасови образувания във вътрешността. Измива се добре и се отцежда от...

1

Мариновани Калмари

Разгледай всички 23 подбрани съвети за мариновани калмари в Готвач.бг.
Салата с Мариновани Калмари

Салата с Мариновани Калмари

Почистваме калмарите и нарязваме на кръгчета с дебелина 1 см. Сипваме в 300 мл леко подсолена вода със зехтина и оставяме да къкрят 3 минути...

Мариновани Калмари на Плоча

Мариновани Калмари на Плоча

добавете и от останалите препоръчани подправки. Заделете част от сместа, а в останалата накиснете калмарите и оставете да се мариноват за 2-3...

Калмари саганаки

Калмари саганаки

Доматът се настъргва. Калмарите се запържват на сух тиган, докато не пуснат сок. Готвят се 5 минути при непрекъснато бъркане, докато пуснат сок...

Калмари пане

Калмари пане

2

по около 5-6 минути на страна. Готовите калмари се изваждат върху салфетка, за да се отцедят от излишната мазнина. Поднасяме калмарите топли с гарнитура по избор....

Пикантни калмари

Пикантни калмари

. Прибавете в соса кориандъра и овкусете със сол и черен пипер. Прибавете нарязаните на кръгчета калмари във врящия сос и задушете за 3-4 мин. под...

Пълнени калмари

Пълнени калмари

1

Сложете вода да заври заедно с черен пипер, сол, оцета и дафинов лист. Добавете целите калмари и ги варете около 1 минута, докато се издуят...

Пържени калмари

Пържени калмари

3

Измийте почистените калмари и ги нарежете на шайбички. Подсушете ги от водата, осолете ги и ги изпържете в нагорещеното олио до светло...

Панирани калмари

Панирани калмари

5

Почистените калмари, нарязваме на ивици и ги слагаме в млякото за около 3 часа. В дълбок съд слагаме брашното, 1 лъжица мазнина, сол и 100...

Калмари на скара

Калмари на скара

2

Всички продукти се настъргват и смесват. Калмарите се изчистват добре, махат им се главите и опашките. Маха се коста от тялото. Всъщност...

Пържени калмари на тиган

Пържени калмари на тиган

смес от солта и брашното. Пържат се в загрят тиган със зехтин по една минута от всяка страна. Изпържените калмари се вадят върху хартия, за да се отцедят от мазнината, и се сервират....

Калмари на плоча

Калмари на плоча

Почистените и измити калмари се нарязват на големи парчета. С нож се правят леки разрези по месото, така че да изглежда карирано. После...

4.4
Общо 11 гласували
5 5
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: