Мариновани Ябълки

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно мариновани ябълки в Готвач.бг.
Мариновани ЯбълкиМариновани Ябълки
За да си направим мариновани ябълки, най-подходящият съд е трилитров буркан. Измиваме ги добре, подсушаваме и ги напълваме в буркан. Ябълките...
Маринована аншоа с ябълкиМаринована аншоа с ябълки
резенчета ябълка – средно сладка. При консумацията се взема парченце ябълка и рибка. Може всяко филенце, след като се полее с олиото, да се...
Мариновани тиквичкиМариновани тиквички
1
. Накиснете ги в маринатата и ги оставете да се овкусят за 2 часа в хладилник. Поднесете ги като вегетарианско предястие или здравословна гарнитура. Мариновани тиквички - нещо свежо и вкусно!...
Мариновани камбиМариновани камби
10
Зеленчуците се нарязват в подходящ съд. Марината се оставя да заври. След като изстине, зеленчуците се заливат и престояват едно...
Мариновани пиперкиМариновани пиперки
Пиперките, опечени и обелени се потапят във саламурата, приготвена от меда, солта, оцета и олиото. След това се редят в буркани, като помежду...
Мариновани шпротиМариновани шпроти
риба покрийте с капака и приберете в хладилник за 5 дена. След това маринованите шпроти могат да се консумират. Отлично мезе са за водка или ракия....
Мариновани пържолиМариновани пържоли
1
Пригответе марината от соевия сос, сос Уорчестър, меда, горчицата, чилито, подправката за свинско месо и нарязаната глава лук. Разбъркайте добре...
Мариновани краставичкиМариновани краставички
11
Подбират се малки и еднакви краставички. Нареждат се в буркани. Добавят се подправките и се долива вода. Затварят се плътно и се стерилизират...
Мариновани гъбиМариновани гъби
Почистваме и измиваме гъбите в обилно количество вода и ги пускаме във вряща подсолена вода и варим до омекване. Отцеждаме и нарязваме на...
Мариновани броколиМариновани броколи
2
Броколите накъсваме на розички и бланшираме в солена вода за около 3-4 минути. В съд поставяме всички продукти за марината и разбъркваме добре...
Мариновани крушиМариновани круши
В стерилизиран стъклен буркан "Омния" или с подобна вместимост на винт се изсипва 1 ч.л. сол и 1 с.л. захар. Налива се винен оцет 6 % до чертата...
Мариновани сардиниМариновани сардини
трябва добре да покрие рибата. Когато рибата е добре охладена, я покрийте и я сложете в хладилника да престои 3 дни. Сервирайте маринованите...

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 4
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: