Маринован Козирог

Прегледай всички 74 избрани предложения за маринован козирог в Готвач.бг.
Мариновани чушки козирогМариновани чушки козирогОставете маринованите чушки козирог да престоят 1 час, за да се овкусят и консумирайте с мерак....
Апетитка с чушки козирогАпетитка с чушки козирогИзмиваме доматите и ги заливаме с вряла вода. Престояват така 3 минути, след което изцеждаме водата. Обелваме ги, нарязваме ги на парчета и ги пасираме...
Салата от чорбаджийски чушки (козирог)Салата от чорбаджийски чушки (козирог)Чушките се почистват (може да им се отрежат дръжките, за да не заемат място) и се опърлят (за да не цапаме котлона, може да ги опърлим в тиган с тънко...
Чушки козирог с доматен сосЧушки козирог с доматен сосДобре почистените домати се смилат и се кипват. Варят се на тих огън до сгъстяване. Отстраняват се дръжките на чушките, а самите чушки се нарязват...
Маринован ЗарганМаринован ЗарганЗаргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода. Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде. Оставяме така да престои за около...
Маринован лукМаринован лукПърво направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки. Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е сипана...
Маринован джинджифилМаринован джинджифилОставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....
Маринован патладжанМаринован патладжанИзберете големи патладжани, измийте ги и ги нарежете на кръгчета без да ги белите. Посолете ги и ги оставете под лек наклон за 1 час да се отцедят...
Маринован панджарМаринован панджарПочистеното, много добре измито цвекло се сварява до омекване. Обелва се и се нарязва. Нарежда се в буркани. Залива се със загрята до завиране...
Маринован паламудМаринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината,...
Маринован пиперМаринован пиперДобре измийте червените чушки и ги изтърбушете. Смесете в тенджера водата, оцета, олиото и захарта. Оставете да заврат. Пускайте по малко...
Маринован чернокопМаринован чернокопРецептата е изпробвана и става много вкусна риба. Почистваме си чернокопа. Махаме главите и опашките. Режем го на големи парчета. Ако желаем,...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: