Маринован Козирог

Прегледай всички 74 избрани предложения за маринован козирог в Готвач.бг.
Мариновани чушки козирог
Мариновани чушки козирог
козирог покрийте със стръкчета копър/магданоз и обелени и разполовени скилидки чесън. Отгоре ги залейте с маринатата, която вече се е охладила...
Апетитка с чушки козирог
Апетитка с чушки козирог
Измиваме доматите и ги заливаме с вряла вода. Престояват така 3 минути, след което изцеждаме водата. Обелваме ги, нарязваме ги на парчета и ги...
Салата от чорбаджийски чушки (козирог)
Салата от чорбаджийски чушки (козирог)
Чушките се почистват (може да им се отрежат дръжките, за да не заемат място) и се опърлят (за да не цапаме котлона, може да ги опърлим в тиган с...
Чушки козирог с доматен сос
Чушки козирог с доматен сос
Добре почистените домати се смилат и се кипват. Варят се на тих огън до сгъстяване. Отстраняват се дръжките на чушките, а самите чушки се...
Класацията с любими ястия на зодия Козирог
Класацията с любими ястия на зодия Козирог
2
Представителите на зодия Козирог несъмнено показват предпочитания към определени блюда. Хората с този зодиакален знак могат да се похвалят и...
Маринован лук
Маринован лук
Първо направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки. Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е...
Маринован джинджифил
Маринован джинджифил
покрива изцяло парченцата. Оставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....
Маринован паламуд
Маринован паламуд
1
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...
Маринован чернокоп
Маринован чернокоп
Рецептата е изпробвана и става много вкусна риба. Почистваме си чернокопа. Махаме главите и опашките. Режем го на големи парчета. Ако желаем...
Маринован патладжан
Маринован патладжан
8
Изберете големи патладжани, измийте ги и ги нарежете на кръгчета без да ги белите. Посолете ги и ги оставете под лек наклон за 1 час да се...
Маринован Зарган
Маринован Зарган
Заргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода. Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде. Оставяме така да престои за...
Маринован заек
Маринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: