Gotvach.bg»Избрани Колекции»Маринован Зарган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маринован Зарган

Маринован Зарган

Прегледай всички 12 избрани предложения за маринован зарган в Gotvach.bg.
Маринован ЗарганМаринован ЗарганЗаргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода. Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде....
Черноморски зарган на тиганЧерноморски зарган на тиган
2
Сервирайте пържения зарган с резен лимон заедно с чаша бяло вино или бира....
Запечен зарган с лимони и зеленчуково пюреЗапечен зарган с лимони и зеленчуково пюре
Запеченият зарган с лимони и зеленчуково пюре е много вкусен....
Гаврос и зарган в кокосова панировка на фурнаГаврос и зарган в кокосова панировка на фурна
Заргана навих на кръг, за да не ми заема много място в тавата....
Пържен ЗарганПържен Зарган
7
Почистваме и измиваме рибата. Осоляваме и оставяме в хладилник, докато загреем олиото в тигана. Когато олиото е сгорещено, овалваме рибата...
Маринован чернокопМаринован чернокоп
2
Рецептата е изпробвана и става много вкусна риба. Почистваме си чернокопа. Махаме главите и опашките. Режем го на големи парчета. Ако желаем,...
Маринован карфиолМаринован карфиол
Изчистете карфиола, настържете го и го нарежете на ситно. Варете карфиола за 5 минути. Когато карфиолът се охлади, подредете го в стерилизирани...
Маринован пиперМаринован пипер
1
Добре измийте червените чушки и ги изтърбушете. Смесете в тенджера водата, оцета, олиото и захарта. Оставете да заврат. Пускайте по малко...
Маринован паламудМаринован паламуд
3
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възварява марината,...
Маринован лукМаринован лук
Първо направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки. Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е сипана...
Маринован джинджифилМаринован джинджифил
Оставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....
Маринован заекМаринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително посолени...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
52
44
33
21
10
Дай твоята оценка: