Gotvach.bg»Избрани Колекции»Маринован Козирог
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме чушките, нарязваме ги на едри парчета и ги прибавяме към врящите домати.
Така всичко заедно оставяме да ври още 15 минути....

Чушките се почистват (може да им се отрежат дръжките, за да не заемат място) и се опърлят (за да не цапаме котлона, може да ги опърлим в тиган с тънко...

Отстраняват се дръжките на чушките, а самите чушки се нарязват на парчета....

В буркани с големина по избор се добавят 1-2 пръста от маринатата, слагат се от патладжаните, няколко козирога и се долива вода....

2

3

Изчистете карфиола, настържете го и го нарежете на ситно.
Варете карфиола за 5 минути. Когато карфиолът се охлади, подредете го в стерилизирани...

Първо направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки.
Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е сипана...

Оставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....

Заргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода.
Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде. Оставяме така да престои за около...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: