Gotvach.bg»Избрани Колекции»Маринован Козирог
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани чушки козирогОставете маринованите чушки козирог да престоят 1 час, за да се овкусят и консумирайте с мерак....
Апетитка с чушки козирог
Измиваме чушките, нарязваме ги на едри парчета и ги прибавяме към врящите домати.
Така всичко заедно оставяме да ври още 15 минути....
Чушки козирог с доматен сос
Отстраняват се дръжките на чушките, а самите чушки се нарязват на парчета....
Салата от чорбаджийски чушки (козирог)
Чушките се почистват (може да им се отрежат дръжките, за да не заемат място) и се опърлят (за да не цапаме котлона, може да ги опърлим в тиган с тънко...
Патладжани с кози рог
В буркани с големина по избор се добавят 1-2 пръста от маринатата, слагат се от патладжаните, няколко козирога и се долива вода....
Маринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват.
От водата, оцета и подправките се възварява марината,...
2
Маринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително посолени...
Маринован панджар
Почистеното, много добре измито цвекло се сварява до омекване. Обелва се и се нарязва. Нарежда се в буркани.
Залива се със загрята до завиране...
Маринован патладжанИзберете големи патладжани, измийте ги и ги нарежете на кръгчета без да ги белите.
Посолете ги и ги оставете под лек наклон за 1 час да се отцедят...
11
Маринован джинджифил
Оставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....
Маринован лук
Първо направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки.
Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е сипана...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: