Gotvach.bg»Избрани Колекции»Маринован Козирог
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маринован Козирог

Маринован Козирог

Прегледай всички 12 избрани предложения за маринован козирог в Gotvach.bg.
Мариновани чушки козирогМариновани чушки козирогОставете маринованите чушки козирог да престоят 1 час, за да се овкусят и консумирайте с мерак....
Апетитка с чушки козирогАпетитка с чушки козирог
Измиваме чушките, нарязваме ги на едри парчета и ги прибавяме към врящите домати. Така всичко заедно оставяме да ври още 15 минути....
Салата от чорбаджийски чушки (козирог)Салата от чорбаджийски чушки (козирог)
Чушките се почистват (може да им се отрежат дръжките, за да не заемат място) и се опърлят (за да не цапаме котлона, може да ги опърлим в тиган с тънко...
Чушки козирог с доматен сосЧушки козирог с доматен сос
Отстраняват се дръжките на чушките, а самите чушки се нарязват на парчета....
Патладжани с кози рогПатладжани с кози рог
В буркани с големина по избор се добавят 1-2 пръста от маринатата, слагат се от патладжаните, няколко козирога и се долива вода....
Маринован чернокопМаринован чернокоп
2
Рецептата е изпробвана и става много вкусна риба. Почистваме си чернокопа. Махаме главите и опашките. Режем го на големи парчета. Ако желаем,...
Маринован пиперМаринован пипер
1
Пускайте по малко чушките в маринатата и ги дръжте, докато променят цвета си....
Маринован паламудМаринован паламуд
3
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възварява марината,...
Маринован карфиолМаринован карфиол
Изчистете карфиола, настържете го и го нарежете на ситно. Варете карфиола за 5 минути. Когато карфиолът се охлади, подредете го в стерилизирани...
Маринован лукМаринован лук
Първо направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки. Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е сипана...
Маринован джинджифилМаринован джинджифил
Оставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....
Маринован ЗарганМаринован Зарган
Заргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода. Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде. Оставяме така да престои за около...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: