Gotvach.bg»Избрани Колекции»Маринована Бамя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маринована Бамя

Маринована Бамя

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно маринована бамя в Gotvach.bg.
Маринована БамяМаринована БамяПриготвяме си буркани, като на дъното им поставяме оцета, солта, захарта и други подправки. Нареждаме бамята, като накланяме самия буркан, за да...
Кисела бамяКисела бамя
1
Долейте вода до гърлото на буркана, затворете го и стерилизирайте киселата бамя за 5-6 минути....
Предястие с маринована бамя и сиренеПредястие с маринована бамя и сирене
Украсява се отгоре с маринована бамя и зелени подправки по избор (магданоз, копър, босилек), с перца зелен лук и се сервира залята с останалата марината...
Стерилизирана бамяСтерилизирана бамя
2
Стерилизираната бамя е готова....
Консервирана БамяКонсервирана Бамя
1
Така приготвената бамя в обръщате няколко дни, за се консервира от аспирина и оцета. Консервираната Бамя е готова....
Пържена бамяПържена бамя
Измийте бамята, махнете дръжките и я подсушете. Нарежете на еднакви парченца. Бланширайте бамята във вряща подсолена вода за 5 минути. След това...
Панирана бамяПанирана бамя
Измийте бамята и я почистете от дръжките. Кипнете вода с малко сол и 1-2 с.л. оцет и бланширайте бамята за 5 минути. След това хубаво я отцедете за...
Туршия от бамяТуршия от бамя
1
Туршията от бамя е готова....
Пиле с бамяПиле с бамя
Наливаме 2-3 чаени чаши вода и варим пилето с бамя до готовност....
Гювеч с бамяГювеч с бамя
1
Почистете всички зеленчуци. Обелете и нарежете картофите на дребни кубчета. Патладжаните нарежете на кубчета, посолете ги и след 20 минути ги изплакнете...
Яхния с бамяЯхния с бамя
Почистете бамята и я накиснете във вода с малко оцет. Нарязаният на ситно лук се запържва с 2 бр. ситно нарязани домати. Прибавете брашното и когато...
Туршия с бамяТуршия с бамя
1
Изплакнете бамята, почистете опашките, като внимавате да не засегнете семенниците и каналите. Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. Поставете...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: