Gotvach.bg»Избрани Колекции»Маринована Бамя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Украсява се отгоре с маринована бамя и зелени подправки по избор (магданоз, копър, босилек), с перца зелен лук и се сервира залята с останалата марината...

1

Изпържете бамята в сгорещена мазнина до приятен загар - пускайте и вадете бамята с решетъчна лъжица....

Измийте бамята и я почистете от дръжките. Кипнете вода с малко сол и 1-2 с.л. оцет и бланширайте бамята за 5 минути....

1

След това добавяме и ситно нарязания чесън и бамята. Продължаваме да задушаваме, докато бамята омекне и прибавяме брашното и сол на вкус....

Когато месото и бамята са напълно готови и ястието е останало с малко сос, пресипваме в тавичка за печене....

1
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: