Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бамя в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бамя в Буркани

Бамя в Буркани

Открий всички 12 авторски предложения за бамя в буркани в Gotvach.bg.
Бамя с домати в бурканиБамя с домати в бурканиТака приготвената бамя може да използвате в гювеч и яхнии. Бамята с домати в буркани е готова....
Буркани с желирано пилешкоБуркани с желирано пилешко
2
Бурканите с желирано пилешко са готови....
Лапад в буркани с хималайска солЛапад в буркани с хималайска сол
буркани едни в други!...
Тиквички в буркани за пърженеТиквички в буркани за пържене
4
Налейте вряла вода във всеки буркан и добавете по 2 ч.л. оцет. Затворете плътно всяко бурканче с капачка и стерилизирайте за 5-7 минути....
Лютика в Буркани за ЗиматаЛютика в Буркани за Зимата
Да ви е вкусно с тази лютика в буркани за зимата....
Консервиран карфиол в буркани с хималайска солКонсервиран карфиол в буркани с хималайска сол
Сипваме на всяко бурканче по 1 равна чаена лъжичка. Заливаме със студена вода до пръстена на буркана, така че да покрива карфиола....
Пържени чушки в буркани за зиматаПържени чушки в буркани за зимата
2
Пържените чушки в буркани за зимата са готови....
Заешко месо в буркани за зиматаЗаешко месо в буркани за зимата
След като са сухи осолете и подредете плътно в бурканите....
Червен пипер в буркани за зиматаЧервен пипер в буркани за зимата
1
Поръсваме със сол, около 1 равна супена лъжица на буркан. Нареждат се отцедените червени чушки в сухи буркани, затваряме с капачки....
Дунавска салата в буркани за зиматаДунавска салата в буркани за зимата
2
Пълним бурканите с Дунавска салата. Заливаме с маринатата и стерилизираме за 5 минути....
Печени чушки в буркани за зиматаПечени чушки в буркани за зимата
2
Пълним в сухи компотени или други буркани и затваряме с капачки....
Пилешко месо в буркани за зиматаПилешко месо в буркани за зимата
4
Виж също как се вари месото в буркани, колко месо се събира в един буркан или прочети тези правила за консервиране на месо в буркани....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: