Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кисела Бамя

Кисела Бамя

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за кисела бамя в Gotvach.bg.
Кисела бамяКисела бамяДолейте вода до гърлото на буркана, затворете го и стерилизирайте киселата бамя за 5-6 минути....
БамяБамя
Бамята е една от най-старите култивирани зеленчуци на земята. Бамята е растение, което произхожда от Африка. Пренесена е в САЩ от африканските роби...
Лютиво кисела супаЛютиво кисела супа
1
За лютиво киселата супа е нужен истински бульон от пилешко или телешко. Нарежете свинското филе на много тънки парчета....
Люто-кисела супаЛюто-кисела супа
7
Нарязваме моркова и краставицата (небелена) с остър нож на ивички, като кибритени клечки. Накълцваме месото на парченца и го смесваме с малко размито...
Сладко-кисела салатаСладко-кисела салата
Кардунът се вари в подсолена и вряща вода около 20 мин. Добавя се карфиолът, артишокът за 5 мин., целината и резенето. Изцеждат се и се оставят да...
Люто - кисела супаЛюто - кисела супа
2
Месото се нарязва на ивици с дължина около 5 см. и заедно със скаридите и бульона се слага в тенджера да заври и се оставя да ври на тих огън 4 -...
Пълнена кисела зелкаПълнена кисела зелка
1
Нарежете лука, праза и морковите на ситни парченца и ги запържете в една супена лъжица олио, след което добавете ориза и запържете за още 3 минути...
Съхранение на бамяСъхранение на бамя
Той се приготвя, като на 1 л вода се прибавят 20 г сол и 5 г винена киселина. След попарването бамята трябва да се охлади до 25°С....
Бърза Сладко-Кисела ТуршияБърза Сладко-Кисела Туршия
Бързата Сладко-Кисела Туршия е много вкусна....
Кисела супа от тиквичкиКисела супа от тиквички
Лукът се нарязва на ситно. Тиквичките се измиват, отстраняват се краищата, а останалата част се нарязва на кубчета. Измийте, почистете и нарежете...
Лютиво-кисела гъбена супаЛютиво-кисела гъбена супа
1
Загрейте олиото, добавете чесъна и лука и ги запържете. Извадете и ги оставете настрана. Сипете лютите чушки в тигана и ги запържете. Сложете чесън...
Сладко-кисела лучена салатаСладко-кисела лучена салата
Сложете всички съставки в тенджера и залейте с 300 мл вода. Кипнете и задушете на бавен огън за 45 минути. Махнете дафиновия лист и прехвърлете...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: