Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кисела Бамя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1
Бамя
1

Кардунът се вари в подсолена и вряща вода около 20 мин. Добавя се карфиолът, артишокът за 5 мин., целината и резенето. Изцеждат се и се оставят да...

1

7

2

Той се приготвя, като на 1 л вода се прибавят 20 г сол и 5 г винена киселина. След попарването бамята трябва да се охлади до 25°С....

Лукът се нарязва на ситно. Тиквичките се измиват, отстраняват се краищата, а останалата част се нарязва на кубчета.
Измийте, почистете и нарежете...

След като изстинат бурканите със сладко-кисела туршия прибираме на хладно и тъмно място.
Да ви е сладко!...

2
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: