Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мармалад от Круши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За да проверите гъстотата, капнете капка от мармалада върху порцеланова чиния. Ако не се разтича, мармаладът от круши и джанки е готов....

1

Варете домашния мармалад до желаната плътност и разлейте, докато е горещо, в бурканите.
Имате перфектен мармалад от ябълки или круши...

Мармаладът се пресипва в бурканчета, които се стерилизират около 5 минути....

Сипвате виното и портокаловия сок, портокаловите кори и крушите.
Варите под похлупак 10 минути, обливайки периодично крушите със сока....

1

Върху тестото се слагат половинките круши и се изрязва тестото така, че около крушите да има по един сантиметър....

Десертът се сервира, като крушите се разпределят в чинийки и се поливат със сос....

Аранжирайте крушите в чиния, залейте ги със сироп и поднете топли или студени....

Връщаме съда на котлона и когато се разтопи карамела в млякото и стане сос, отстраняваме от котлона и овалваме крушите в соса....
Рейтинг
5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: