Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ньоки със Сметана
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Добавете сметаната, нарязаното чоризо и каперсите и разбъркайте добре.
Овкусете ньоките с чоризо, каперси и сметана с черен пипер....

Към него се прибавя сварените и отцедени ньоки и варете няколко минути със соса....

В купа смесете жълтъците със сметаната и половината от пармезана. Добавете към ньоките в тигана, бекона и сметановата смес....

Добавете сметаната, черен пипер и сол и варете на тих огън. По желание може да подправите с розмарин и мащерка....

Режат се еднакви парчета /ньоки/, по желание се декорират с вилица и се потапят във вряща вода, в която има мазнина за около 2 минути....

Сварете ньоките по указанията на опаковката. Междувременно загрейте олио в тиган и вътре сложете скилидките чесън....

Сварете ньоките, отцедете и заедно със сметаната ги сипете при пилето.
Внимателно разбъркайте, овкусете със сол и черен пипер....

Изпечете ньоките на фурна на 190°C за около 15 мин.
Сервирайте ньоки ала сорентина топли.
Да ви е сладко!...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: