Обезкостен Свински Джолан

Разгледай всички 50 кулинарни идеи относно обезкостен свински джолан в Готвач.бг.
Обезкостен свински джолан с баварски сос
Обезкостен свински джолан с баварски сос
заври. След, като сиренето се разтопи, вашият сос е готов. Изключете и залейте джолана с него....
Печен свински обезкостен джолан на фурна
Печен свински обезкостен джолан на фурна
В купа смесваме пресования чесън, черния и лютия пипер, кимиона, солта и олиото. Джоланът се измива, отцежда от водата и се намазва хубаво...
Обезкостен свински джолан с картофки и топено сирене
Обезкостен свински джолан с картофки и топено сирене
печенето на месото прибавете зеленчука и върнете ястието във фурната за още 1 час. Много сочен и вкусен джолан с картофки и топено сирене....
Обезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз
Обезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз
, поръсва с малко черен пипер и кимион и олио. Накрая се правят гнезда в сместа и в тях се поставят парчетата запържено свинско месо. Пече се ...
Обезкостен джолан с баварски сос
Обезкостен джолан с баварски сос
по- фин. 5. Подправете с черен пипер и още сол, ако е необходимо, и разсипете в чинии. Обезкостете свинския джолан и нарежете или ...
Свински джолан
Свински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...
Обезкостени джолани със зеленчуци в гювеч
Обезкостени джолани със зеленчуци в гювеч
В малко зехтин слагаме подправките, объркваме всичко и мариноваме джоланите с получената смес. Оставяме ги в хладилник да престоят една нощ...
Свински джолан със сос
Свински джолан със сос
3
прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите ...
Свински джолан с картофи
Свински джолан с картофи
сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер. Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука. Чесъна се слага...
Свински джолан с печурки
Свински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд. В парче тензух...
Свински джолан с вино
Свински джолан с вино
7
се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 ...
Гювеч със свински джолан
Гювеч със свински джолан
1
ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...

Рейтинг

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: