Оригинална Италианска Лазаня

Разгледай всички 39 авторски предложения за оригинална италианска лазаня в Готвач.бг.
Оригинално италианско тирамису
7
В изстиналото кафе се добавя ликьорът. Белтъците се разбиват на сняг. Жълтъците се разбиват с пудрата захар до бяло. Добавя се маскарпонето и...
Класическа италианска лазаня
слагат от соса и плънката, нареждат се кори за лазаня, сос и плънка, настърган пармезан, така се правят максимално пет реда. Най-накрая се покрива със...
Лазаня Болонезе по италиански
5
пак сос Болонезе. Повтаряйте процедурата до изчерпване на количествата, като трябва да завършите с кори. Залейте готовата лазаня със сос...
Лазаня с кайма по оригинална рецепта
6
пипер. Оставя се да къкри на слаб котлон за около 1 час и 30 минути. Корите за лазаня се потапят в гореща вода за около 15 минути. В голяма...
Рум Баба по оригинална италианска рецепта
4
Albouze Забележка: Това е в превод "Саварин". За този сладкиш, така силно известен в италианската кухня, е необходимо брашното да е силно, затова...
Лазаня с цветовете на италианския флаг
корите за лазаня и се полива със сос Бешамел. Отгоре изсипете скаридите. Покрийте пак с кори, червено, зелено и сирене. Пак кори, бешамел и миди...
Оригиналната италианска Фокача с розмарин и морска сол
Фурна - 200 градуса; Плоската тава от самата фурна 38/26 см. В дълбока купа се смесват горещата вода, студеното мляко, течен мед по рецепта...
Лазаня
28
се охлаждат със студена вода. Тавата се маже с олио, слага се малко от бешамела и започва подреждането на лазанята. Кори, бешамел, сос рагу...
Оригинална Маргарита
Натрийте ръбовете на 2 чаши с лайм или лимон. Сипете сол в чиния и потопете гърлата на чашите. Смесете текилата, Трипъл сек/Коантро и...
Оригинална Имамбаялдъ
14
Нарежете патладжаните на филии, поръсете ги със сол и след като престоят 1 час, ги изплакнете и подсушете. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете в...
Оригинални тулумбички
Първо се приготвя сиропът, като захарта и водата се слагат в касерола и кипват за около 4-5 минути, маха се от огънят и се слага изстисканият...
Оригинална кавърма по радомирски
Нарежете свинското на късчета с тегло около 25-30 г всяко. Запържете месото в мазнината и извадете от съда. Нарежете праза на кръгчета и го...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: