Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ориз на Пара

Ориз на Пара

Открий всички 12 авторски предложения за ориз на пара в Gotvach.bg.
Ориз със зеленчуци на параОриз със зеленчуци на параСвареният ориз на пара със зеленчуци разпределете в чашки, хубаво ги притиснете, изчакайте да изстине и обърнете в чиния....
Пилешки къри крилца с ориз на параПилешки къри крилца с ориз на пара
Ако нямате уред за варене на пара, може и в тенджера на котлона, с малко сол на вкус и лъжичка олио....
Ориз с моркови и брюкселско зеле на параОриз с моркови и брюкселско зеле на пара
Прибавя се измитият и отцеден ориз, сол на вкус, копъра, водата. Прехвърля се в съд за варене на пара, включва се за 40 минути....
Сушени постни пълнени чушки с ориз на параСушени постни пълнени чушки с ориз на пара
Готвим ги на пара около половин час, до пълна готовност! Лесна рецепта за едно от традиционните постни ястия в българската кухня....
Сьомга на пара с императорски ориз и печени морковиСьомга на пара с императорски ориз и печени моркови
Оризът съм комбинирала с кълнове. Приятен апетит с моята сьомга на пара с императорски ориз и печени моркови!...
Пържола на параПържола на пара
Сложете ги да се готвят на пара (кошница/решетка над леко вряща вода с капак) за 1 час или до готовност....
Лаврак на параЛаврак на пара
Така парата се поема от рибата. Пекох до зачервяване....
Меденки на параМеденки на пара
2
Приготвят се или в уред за готвене на пара, или се нареждат на решетка и се слагат над кипяща вода в тенджера....
Питка с параПитка с пара
В дълбока купа в брашното правим кладенче и слагаме солта, меда, олиото. В чаша гасим содата с оцета и доливаме с хладичка вода. Изсипваме при брашното...
Мантъ на параМантъ на пара
При сервирането на мантъ на пара, слагаме по малко отгоре....
Мерлуза на параМерлуза на пара
На дъното на тенджерата за готвене на пара сложете мащерка и счукани зърна бахар. Сгответе мерлузата на пара 8 – 10 мин....
Скумрия на ПараСкумрия на Пара
1
Скумрията на Пара е готова....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: