Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Готвим на Пара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Готвим на Пара

Как да Готвим на Пара

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно как да готвим на пара в Gotvach.bg.
Как да готвим на параКак да готвим на параНаучи също: - как се готви риба на пара; - как се готви месо на пара; - как да приготвим карфиол на пара;...
Как да готвим месо на параКак да готвим месо на пара
Можете да приготвите кюфтета от пилешко месо на пара....
Какво да сготвим на параКакво да сготвим на пара
Покрива се с хартия за печене и се готви на пара около един час. Оставя се да изстине, охлажда се в хладилник....
Как да готвим соятаКак да готвим соята
Единственото, което трябва да направите преди да започнете да приготвяте гозба или салата, е да я накиснете за 8 – 12 часа във вода, а после да я...
Как да готвим сърнела?Как да готвим сърнела?
Може да се готви с ориз и зеленчуци, както и с месо. Интересна идея е да се направят кюфтенца с гъби от тях....
Как да готвим таро?Как да готвим таро?
Обикновено таро се готви в комбинация с най-различни меса. Подхожда си и с риба. Обикновено се влага в ястията вместо картофи....
Как да готвим амарантКак да готвим амарант
1
За целта се готви подобно на ориза, като търпи комбинция с всякакви продукти по избор....
Да готвим без пърженеДа готвим без пържене
1
Най-добре е да се използва специален уред за гответе на пара. Когато задушавате пък, водата не бива да покрива продуктите....
Как да готвим карфиолКак да готвим карфиол
2
За да се запази красивият бял цвят на карфиола, той трябва да се вари без капак и във водата да се добави малко прясно мляко – 300 милилитра мляко...
Как да готвим зелеКак да готвим зеле
Зелето се готви лесно и дори домакиня без много опит може да направи истински кулинарни шедьоври от една зелка....
Как да готвим броколиКак да готвим броколи
Най-добре е броколите да се готвят на пара. Предварително се почистват и се разделят на съцветия....
Как да готвим манатаркиКак да готвим манатарки
Но дори да има червеи, можете да ги премахнете, като отстраните пънчето на гъбата и я накиснете в хладка солена вода за половин час....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
42
30
22
10
Дай твоята оценка: