Пандишпанови Сладки

Открий всички 36 авторски предложения за пандишпанови сладки в Готвач.бг.
Детски пандишпанови сладкиДетски пандишпанови сладкиРазбийте яйцата със захарта до побеляване. Добавете водата и содата и останалите продукти. Разбийте хубаво до гладка консистенция. Колкото цвята...
Пандишпанови квадратчетаПандишпанови квадратчетаРазбийте яйцата със захарта. Прибавете олиото и лимоновата кора. При непрекъснато бъркане сипете брашното. Изсипете сместа в покрита с намаслена...
Пандишпаново рулоПандишпаново рулоЯйцата и захарта се разбиват до побеляване, прибавя се брашното със содата и ванилиите. Разбива се добре и се изсипва в голяма правоъгълна намаслена...
Пандишпанов кремПандишпанов кремПоднесете пандишпановия крем охладен....
Пандишпанов сладкишПандишпанов сладкишУкрасете с шоколадови пръчици или кокосови стърготини нашия пандишпанов сладкиш....
Пандишпанов кексПандишпанов кексРазбийте първо яйцата със захарта много добре. След това прибавяйте последователно и постепенно продуктите в реда, в който са посочени и разбивайте...
Разкошни пандишпанови петифуриРазкошни пандишпанови петифуриПандишпановият блат разрежете много внимателно на 2 и 2/3 от крема разпределете между блатовете....
Солено пандишпаново рулоСолено пандишпаново рулоИзчакваме соленото пандишпаново руло да изстине, преди да го консумираме....
Сполучливо пандишпаново рулоСполучливо пандишпаново рулоГотовия блат обръщаме върху влажна кърпа, отлепяме хартията, намазваме с мармалад и с помощта на кърпата завиваме на пандишпаново рулото....
Пандишпанова торта МимозаПандишпанова торта МимозаИзвадете готовия пандишпанов блат от формата и охладете. Охладеният блат издълбайте внимателно, като оставите 2 см борд отстрани....
Креместа пандишпанова тортичкаКреместа пандишпанова тортичкаНасладете се и вие на тази невероятна пандишпанова торта! Сочна и ароматна креместа пандишпанова тортичка. Да ви е сладко !...
Сиропирано пандишпаново рулоСиропирано пандишпаново рулоСлед изпичането пандишпановият блат се обръща и се намазва със сиропа с четка, като се внимава да не стане прекалено мек блатът (на мен често ми остава...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: