Детски пандишпанови сладки

Детски пандишпанови сладки

0

Разбийте яйцата със захарта до побеляване. Добавете водата и содата и останалите продукти. Разбийте хубаво до гладка консистенция. Колкото...

1

Пандишпанови Сладки

Открий всички 44 авторски предложения за пандишпанови сладки в Готвач.бг.
Пандишпанови квадратчета

Пандишпанови квадратчета

Разбийте яйцата със захарта. Прибавете олиото и лимоновата кора. При непрекъснато бъркане сипете брашното. Изсипете сместа в покрита с...

Пандишпаново руло

Пандишпаново руло

10

Яйцата и захарта се разбиват до побеляване, прибавя се брашното със содата и ванилиите. Разбива се добре и се изсипва в голяма правоъгълна...

Пандишпанов сладкиш

Пандишпанов сладкиш

7

Яйцата се разбиват със захарта. Добавя се пресятото брашно с бакпулвера и ванилията. Пече се в намазана с олио и посипана с брашно тава...

Пандишпанов кекс

Пандишпанов кекс

6

Разбийте първо яйцата със захарта много добре. След това прибавяйте последователно и постепенно продуктите в реда, в който са посочени и...

Пандишпанов крем

Пандишпанов крем

разбийте белтъците на твърд сняг и внимателно смесете със студения крем. Разсипете пандишпановия крем в подмаслени огнеупорни купички...

Пандишпанови мъфини с пълнеж

Пандишпанови мъфини с пълнеж

Разделяме яйцата на жълтъци и белтъци и разпределяме захарта по 50 г при тях. Разбиваме жълтъците със захарта заедно с една ванилия...

Пандишпанови рула с глазура

Пандишпанови рула с глазура

Разбийте яйцата със захарта. Добавете брашното с бакпулвера. Разбъркайте и изсипете сместа в тава, застлана с хартия. Печете на 180 градуса около...

Торта с пандишпанови изрезки

Торта с пандишпанови изрезки

. Прибавете останалите пандишпанови изрезки, оформете втори блат на тортата и отново сиропирайте. Сипете останалия крем и украсете тортата с...

Мъфини с пандишпаново тесто

Мъфини с пандишпаново тесто

Яйцата и пудрата захар се разбиват с миксер за около 4-5 мин (до получаването на хомогенна и гъста смес). Бавно и при постоянно бъркане се...

Пандишпанова торта с ягоди

Пандишпанова торта с ягоди

Фурна - 165 градуса; Плоска тава покрита с хартия за печене 35/35 см. 1. Ягодите се почистват и нарязват на малки кубчета. Поставят се в...

Сиропирано пандишпаново руло

Сиропирано пандишпаново руло

минути. След изпичането пандишпановият блат се обръща и се намазва със сиропа с четка, като се внимава да не стане прекалено мек блатът (на мен...

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: