Паниран Дроб

Открий всички 24 кулинарни идеи относно паниран дроб в Готвач.бг.
Паниран дроб
Паниран дроб
1
Нарежете измития и подсушен телешки дроб на ленти. Поръсете го с сол, риган и черен пипер на вкус. Прибавете зехтина и лимоновия сок...
Паниран телешки дроб
Паниран телешки дроб
престои нарязания на парчета телешки дроб за 10 -20 минути. В силно сгорещено олио панираме, като последователно потапяме в брашно и яйце...
Бърз паниран свински дроб
Бърз паниран свински дроб
брашното. Добавете сол и черен пипер. Потопете парчета дроб в панировката и пържете в загрята мазнина. Внимавайте, защото пръска. Извадете ги ...
Паниран черен дроб
Паниран черен дроб
1
Черният дроб се нарязва на парчета. Поръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и ...
Паниран агнешки дроб
Паниран агнешки дроб
3
Агнешкия дроб измивам и нарязвам на ивици или тънки плочки. В дълбока купа изсипвам парчетата дроб, обливам ги със студена вода и слагам лъжица...
Паниран свински дроб
Паниран свински дроб
Дробът се почиства и нарязва на късове. Измива се и се оставя да се отцеди от водата. Междувременно се приготвя панировка от разбито яйце...
Паниран пилешки дроб
Паниран пилешки дроб
около 2 минути и се доизпържват. Отцеждайте готовия панира пилешки дроб върху решетка....
Паниран свински дроб с лимон
Паниран свински дроб с лимон
Нарежете свинския дроб на подходящи парчета. Накиснете го в студена вода, за да се отстрани кръвта. Ако има жилки, също ги отстранете. Отцедения...
Паниран дроб с ароматни подправки
Паниран дроб с ароматни подправки
1
после се измива и подсушава. Това се прави с цел дробът да не стане сух. Сгорещява се мазнина в тиган, парчетата дроб се овалват първо в ...
Паниран свински дроб с ароматни подправки
Паниран свински дроб с ароматни подправки
1
изброените продукти. Всяко парче се потапя в нея и се изпържва в силно загрят зехтин. Панираният дроб се вади от мазнината и се поставя върху...
Сочен свински дроб, паниран в корнфлейкс
Сочен свински дроб, паниран в корнфлейкс
Нарежете черния дроб на парчета за паниране и го накиснете със содата бикарбонат и прясното мляко за около 30 минути. След това го изплакнете и...
Паниран свински дроб с прясно мляко
Паниран свински дроб с прясно мляко
). Млякото трябва да е студено. Оставете черния дроб да престои в прясното мляко 1-2 часа на студено. След като дробът е престоял ...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: