Паниран Дроб

Открий всички 24 кулинарни идеи относно паниран дроб в Готвач.бг.
Паниран дробПаниран дробНарежете измития и подсушен телешки дроб на ленти. Поръсете го с сол, риган и черен пипер на вкус. Прибавете зехтина и лимоновия сок, разбъркайте...
Паниран агнешки дробПаниран агнешки дробПаниран агнешки дроб се сервира с макарони, юфка или кускус....
Паниран телешки дробПаниран телешки дробВ силно сгорещено олио панираме, като последователно потапяме в брашно и яйце....
Паниран черен дробПаниран черен дробПоръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце....
Паниран агнешки дробПаниран агнешки дробАгнешкия дроб измивам и нарязвам на ивици или тънки плочки. В дълбока купа изсипвам парчетата дроб, обливам ги със студена вода и слагам лъжица оцет...
Паниран свински дробПаниран свински дробДробът се почиства и нарязва на късове. Измива се и се оставя да се отцеди от водата. Междувременно се приготвя панировка от разбито яйце, брашно...
Паниран пилешки дробПаниран пилешки дробОтцеждайте готовия панира пилешки дроб върху решетка....
Бърз паниран свински дробБърз паниран свински дробНарежете свинския дроб на парчета и го залейте с прясното мляко. Оставете го в хладилника за 1 час. Отцедете и подсушете. Разбийте яйцата с млякото...
Паниран свински дроб с лимонПаниран свински дроб с лимонНарежете свинския дроб на подходящи парчета. Накиснете го в студена вода, за да се отстрани кръвта. Ако има жилки, също ги отстранете. Отцедения дроб...
Паниран дроб с ароматни подправкиПаниран дроб с ароматни подправкиДробът се почиства от ципи, измива се и се нарязва на парчета. След това се поръсва с малко хлябна сода и така престоява около 15-30 минути и после...
Паниран свински дроб с прясно млякоПаниран свински дроб с прясно млякоИзмийте дроба и го почистете от кръвоносните съдове. Нарежете го на едри парчета и го залейте с прясното мляко (трябва млякото да го покрива). Млякото...
Сочен свински дроб, паниран в корнфлейксСочен свински дроб, паниран в корнфлейксНарежете черния дроб на парчета за паниране и го накиснете със содата бикарбонат и прясното мляко за около 30 минути....

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: