Паприкована Сланина

Разгледай всички 74 избрани предложения относно паприкована сланина в Готвач.бг.
Паприкована сланинаПаприкована сланинаВажно условие е сланината да бъде отделена от маста, след като се отреже от прасето - едно цяло са, но сланината е откъм кожата и една тънка ивица...
Паприкована сланинкаПаприкована сланинкаС щипка се изважда още горещата сланина и се овалва в подправките. Парчетата сланина се подреждат в тава едно до друго са изстинат....
Осолена паприкована сланинаОсолена паприкована сланинаОтгоре покриваме отново със солта, така че да се покрие самата сланина. Редим отново сланина и сол и така докато свърши сланината....
Паприковано свинско печеноПаприковано свинско печеноВ купа смесете брашното, двата вида пипер, сол на вкус и чубрицата. Разбъркайте добре и изсипете сместа върху лист от вестник. Вземете парчето месо...
Паприковани свински гърди на фурнаПаприковани свински гърди на фурнаСвинските гърди се измиват, окрехкотяват се с чукче или специален инструмент, слагат в тавичка. Овкусяват се със сол на вкус, червения пипер,...
Паприковани пилешки бутчета с оризПаприковани пилешки бутчета с оризАроматни паприковани пилешки бутчета с ориз със златисто кафява коричка – опитайте....
Паприковано пиле с пикантни картофкиПаприковано пиле с пикантни картофкиВземете 4 пилешки бутчета, почистете ги и ги намажете със смес от зехтин, червен пушен пипер, черен пипер и подправка за пиле. Овкусете ги добре като...
Сушена сланинаСушена сланинаЗакачете сланината да се суши на студено и проветриво място. Чудесно мезе за вино през зимата....
Хайдушка сланинаХайдушка сланинаХайдушката сланина е готова....
Осолена сланинаОсолена сланинаОсолената сланина е готова....
Маринована сланинаМаринована сланинаСлед това вземете три компотени буркана и хубаво натъпчете във всеки парчета сланина. Важно е да са много плътно напълнени....
Панирана сланинаПанирана сланинаНарежете предварително охладената сланина на парчета с дебелина около половин см....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: