Патешка Чорба

Прегледай всички 74 авторски предложения относно патешка чорба в Готвач.бг.
Чорба с патешко и доматен сокЧорба с патешко и доматен сокСгъстяваме чорбата с разтворено във вода оризово брашно и варим още минута....
Патешка супаПатешка супаИзмийте патешките дреболии и ги сварете заедно с крилете, краката, шията, 1 морков, резен целина, лука, зърната черен пипер и сол. Когато месото...
Бистра чорба с патешко месо, ориз и целинаБистра чорба с патешко месо, ориз и целинаИзмийте патешкото добре и поставете в съд за варене със студена вода. Оставете месото да ври, но ще бъде необходимо да го отпените. Когато месото...
Фалшиво шкембе чорба (чорбул)Фалшиво шкембе чорба (чорбул)Прави се запръжка от маслото, брашното и червения пипер. Разрежда се с вода до 500 мл и като заври се слагат едно по едно суровите яйца. Ври около...
Патешка чорбица с кисело зеле и триеницаПатешка чорбица с кисело зеле и триеницаОвкусяваме патешката супа с черен пипер и чубрица. Чорбата се вари още 5-6 минути. Патешката чорбица с кисело зеле и триеница е готова....
Сгряваща патешка супаСгряваща патешка супаПолучената застройка изливаме в супата, разбъркваме и сервираме гореща сгряващата патешка супа....
Вкусна патешка супаВкусна патешка супаС черпак гребваме от патешката супа и като разбъркваме постоянно прибавяме към застройката, за да се уеднаквят температурите....
Вкусна патешка гозбаВкусна патешка гозбаНаливаме патешки бульон (3 ч.ч.) или доливаме топла вода, ако нямаме достатъчно бульон....
Патешка млечна супаПатешка млечна супаОхладеното сварено патешко месо почистваме от костите. Нарязваме месото на малки парченца и слагаме във врящата супа....
Патешко магреПатешко магреВ неголяма тенджерка добавете 200 мл вода, 100 г захар, долейте алкохола и загрейте, докато се получи захарен сироп. Добавете в него смокините и сладкото...
Патешко бонфилеПатешко бонфилеМариновайте патешките бонфилета за половин час в 4 с.л. зехтин, сокът от 1 лимон, сол, черен пипер и накълцан магданоз. След това го изпечете на...
Патешки сърцаПатешки сърцаПатешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло. След около 4 минути се добавят...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 3
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: