Пилешко Филе със Сос Бешамел

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за пилешко филе със сос бешамел в Готвач.бг.
Пилешко филе с картофи и сос бешамелПилешко филе с картофи и сос бешамелНарязвате пилешкото филе на пържолки, овкусявате със сол, черен пипер и соев сос и оставяте да престои за около 15-20 мин. в хладилник....
Пилешко филе със сосПилешко филе със сосПилешкото филе се почиства и измива. Нарязвам се на хапки и се овкусява със сол....
Сос БешамелСос БешамелСтопете маслото и свалете съда от огъня. Сложете брашното, сол на вкус, настърганото индийско орехче и ги разбъркайте. След това на умерен огън...
Пилешки хапки със сос бешамелПилешки хапки със сос бешамелДобър апетит с тези вкусни Пилешки хапки със сос бешамел....
Спанак с пилешко и сос БешамелСпанак с пилешко и сос БешамелПреместете сместа в тавичка и залейте с бешамела. Рендосайте кашкавала и сложете ястието във фурната. Печете на 200 градуса до златист цвят....
Пилешко с броколи и сос БешамелПилешко с броколи и сос БешамелВ тава се нарежда пилешкото, овкусено със сол, черен, червен пипер и се поръсва с галета. Разпределят се между пилешкото и броколите....
Пилешко филе с гъбен сосПилешко филе с гъбен сосФилето се нарязва на пържолки. Овкусява се със сол и черен пипер и се оставя да престои 15- 20 мин....
Пилешко филе в опушен сосПилешко филе в опушен сосПоръсваме пилешкото месо със сол и черен пипер....
Пилешко филе със сметанов сосПилешко филе със сметанов сосЗапържете пилешкото филе почти до готовност, добавете сметаната и оставете до поври 7-8 мин, като разбърквате....
Пилешко филе със сос РокфорПилешко филе със сос РокфорПорционирайте пилешкото филе, начукайте го леко и го овкусете със сол и бял пипер....
Пилешко филе със сос ГорчицаПилешко филе със сос ГорчицаПоднесете пилешкото филе, полято със соса Горчица и гарнирайте с резенчета лимон и нарязани маслини....
Пилешко филе с бял сосПилешко филе с бял сосСнемете пилешкото филе с бял сос от котлона и разбъркайте със скълцания копър....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: