Пиле по Градинарски

Прегледай всички 32 избрани предложения за пиле по градинарски в Готвач.бг.
Домашно пиле по градинарски
Домашно пиле по градинарски
Нарежете пилето на порции и сложете в тенджера да се запържи леко, след което сипете нарязания лук и моркови. Пържете, докато лукът порозовее...
Пиле по Градинарски
Пиле по Градинарски
Режем бутчетата на 2. Запържваме в олио от двете страни, добавяме всички останали зеленчуци, нарязани, както ги обичате, и подправките...
Пиле по градинарски с гъби
Пиле по градинарски с гъби
Измитите бутчета се запържват, добавя се солта, гъбите, нарязани на едро, лукът, нарязан на дребно, и нарязаната на дребно чушка. Пържат се за...
Пиле по градинарски в гювеч
Пиле по градинарски в гювеч
3
Пилето се нарязва на порции, които се овалват в кашичка приготвена от брашното, солта, червения пипер и 200мл вода. Порциите се подреждат в...
Пиле яхния по градинарски на фурна
Пиле яхния по градинарски на фурна
В подходящ дълбок съд с капак (може глинен съд, гювеч) слагаме цяла половинка пиле, нарязани на ситно кубче кромид лук и моркови, картофи на...
Градинарска салата
Градинарска салата
Морковите, зеленият фасул, грахът и карфиолът се сваряват поотделно. Щом се отцедят и изстинат, се нарязват на кубчета, а карфиолът се накъсва на...
Градинарска супа
Градинарска супа
1
Зеленчуците се почистват и нарязват на ситно. Варят се докато омекнат. Към сместа се добавят доматите. Супата се застройва с яйце и...
Градинарски омлет
Градинарски омлет
Нарежете лука на ситно и го запържете. Добавете чесъна и нарязания магданоз. Изсипете сместа в чиния. В същия тиган задушете тиквичката и...
Гювеч по градинарски
Гювеч по градинарски
За направата на този гювеч ще ви е необходим глинен съд. Почистете и нарежете зеленчуците на едро. Месото нарежете на едри парчета и...
Пилешка супа по градинарски
Пилешка супа по градинарски
Нарежете месото на парченца. Залейте месото с вода и го сварете заедно с дафиновия лист и сол на вкус. Оставете ги да врят около 15-20 минути...
Запечен фасул по градинарски
Запечен фасул по градинарски
В дълбока тенджера се сварява до готовност фасулът, заедно с морковите, тиквичката и лука, нарязани на ситно. Посолява се, добавят се олио и...
Задушена пъстърва по градинарски
Задушена пъстърва по градинарски
Бульонът се вари 5-6 минути, оттегля се и в него се редят и престояват рибите, които са предварително овкусени със сол и черен пипер. След 10...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: