Домашно пиле по градинарски

Домашно пиле по градинарски

0

Нарежете пилето на порции и сложете в тенджера да се запържи леко, след което сипете нарязания лук и моркови. Пържете, докато лукът порозовее...

1

Пиле по Градинарски

Прегледай всички 31 избрани предложения за пиле по градинарски в Готвач.бг.
Пиле по Градинарски

Пиле по Градинарски

Режем бутчетата на 2. Запържваме в олио от двете страни, добавяме всички останали зеленчуци, нарязани, както ги обичате, и подправките...

Пиле по градинарски с гъби

Пиле по градинарски с гъби

Измитите бутчета се запържват, добавя се солта, гъбите, нарязани на едро, лукът, нарязан на дребно, и нарязаната на дребно чушка. Пържат се за...

Пиле по градинарски в гювеч

Пиле по градинарски в гювеч

3

Пилето се нарязва на порции, които се овалват в кашичка приготвена от брашното, солта, червения пипер и 200мл вода. Порциите се подреждат в...

Пиле яхния по градинарски на фурна

Пиле яхния по градинарски на фурна

В подходящ дълбок съд с капак (може глинен съд, гювеч) слагаме цяла половинка пиле, нарязани на ситно кубче кромид лук и моркови, картофи на...

Градинарска супа

Градинарска супа

1

Зеленчуците се почистват и нарязват на ситно. Варят се докато омекнат. Към сместа се добавят доматите. Супата се застройва с яйце и...

Градинарска салата

Градинарска салата

Морковите, зеленият фасул, грахът и карфиолът се сваряват поотделно. Щом се отцедят и изстинат, се нарязват на кубчета, а карфиолът се накъсва на...

Градинарски омлет

Градинарски омлет

Нарежете лука на ситно и го запържете. Добавете чесъна и нарязания магданоз. Изсипете сместа в чиния. В същия тиган задушете тиквичката и...

Свинско джоланче по градинарски

Свинско джоланче по градинарски

1

Сварете джоланчето и го обезкостете. Прецедете бульона. Почистете зеленчуците от люспи, семки и дръжки. Загрейте зехтина и добавете ситно...

Боб Чорба по Градинарски

Боб Чорба по Градинарски

Накисваме фасула от вечерта в студена вода. Отмиваме го на сутринта и го слагаме да се вари на умерено силен огън. Щом водата кипне, го оставяме...

Задушена пъстърва по градинарски

Задушена пъстърва по градинарски

Бульонът се вари 5-6 минути, оттегля се и в него се редят и престояват рибите, които са предварително овкусени със сол и черен пипер. След 10...

Заек по градинарски

Заек по градинарски

Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме. В подходяща купа слагаме брашното, добавяме чубрицата и...

3.8
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: