Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле с Ориз и Фиде по Арабски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

2

Оттогава, дори и да променям понякога комбинацията от подправки, аз почти винаги пека пилето по този метод....

1

Юфката се сварява и се отцежда. Каймата и нарязаният на ситно лук се запържват в зехтина. Добавят се доматеното пюре, нарязаният на ситно чесън и...

Измийте лещата и я накиснете във вода за 30 минути преди готвенето. Надребнете морковите, лука, чесъна и целината.
В дълбока тенджера сложете...

Смесете лимоновия сок, зехтина, сол, пипер и арабската подправка, по желание джоджен.
С тази марината се залива нарязаното на порции месо....

29
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
52
43
33
21
10
Дай твоята оценка: